Ingezonden persbericht


Persbericht KUBUS

Voor onmiddellijke publicatie

KUBUS de ondernemer maakt groeispurt
"We streven naar een landelijke dekking binnen 5 jaar."

Deest, 3 maart 2008 - KUBUS de ondernemer is een coöperatie van administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants. De franchise organisatie maakt opnieuw een groeispurt door. Het aantal vestigingen in Nederland van KUBUS de ondernemer steeg het afgelopen jaar van 37 naar 47. Het streven is om binnen 5 jaar volledige landelijke dekking te hebben en uit te groeien naar 100 tot 150 vestigingen. KUBUS garandeert hiermee een landelijk aanbod van kwalitatief goede administratieve dienstverlening en belastingadvies tegen een betaalbare prijs.

KUBUS de ondernemer is een netwerk van samenwerkende kantoren, opgericht in 2003. De administratiekantoren, belastingadviseurs en accountants van KUBUS voldoen allen aan strenge deelnamecriteria. Zij bieden hun klanten een concurrerende prijs voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Met vestigingen door heel Nederland.

Het laatste kwartaal van 2007 werden kantoren geopend in Ridderkerk, Venlo AA, Oosterhout, Venray, Almere stad, Vleuten, Amstelveen en Rotterdam noord FB. Het nieuwste kantoor van KUBUS de ondernemer is gevestigd in Lelystad zuid. Het administratiekantoor, dat voorheen was aangesloten bij een collega-formule, heeft de overstap gemaakt naar KUBUS.

KUBUS de ondernemer is bovendien uitgebreid met specialisten binnen het administratieve en belastingtechnische vakgebied. Sander Driessen is AA-accountant en eigenaar van het kantoor Venlo AA. mr. Francine Hazeveld, kantooreigenaar van Amstelveen, en drs. Jeroen Luijpen FB van Rotterdam noord FB, zijn beide fiscalist.

Daarnaast richt KUBUS de ondernemer zich steeds meer op de marketing ondersteuning van haar partners. Drs. Anneke Berends van KUBUS Lunteren, zal de communicatie op zich nemen. Zowel binnen KUBUS als daarbuiten. De uniformiteit van de franchise formule wordt hierdoor bewaakt zodat KUBUS uitgroeit tot een bekend gezicht in heel Nederland.

Meer informatie over KUBUS de ondernemer vindt u op www.kubus.nl


---

Noot voor de redactie: (