Gemeente Boarnsterhim


Sportmiddagen Grou

Sportmiddagen Grou
badminton, volleybal en korfbal

Op woensdagmiddag 19 maart en 2 april a.s. organiseren de badmintonvereniging Raak `m, volleybalvereniging Grouw '64 en korfbalvereniging Marfûgels voor de basisschoolkinderen in Grou een gezamenlijke sportmiddag. Tijdens deze middagen kunnen de kinderen op een speelse manier kennismaken met badminton, volleybal en korfbal. De sportmiddagen vinden plaats in de sporthal de Twine in Grou en de kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen `gratis' aan de sportmiddagen meedoen.

Opgeven sportmiddagen
De kinderen van groep 3 t/m 8 in Grou hebben op school een briefje met informatie over de sportmiddagen meegekregen. Kinderen die willen meedoen kunnen zich door middel van een antwoordstrookje opgeven via de school voor 12 maart 2008.

De sportmiddagen wordt in samenwerking georganiseerd met de drie sportverenigingen en het gemeentelijke sportproject `Alliantie School en Sport Boarnsterhim'. De pilot Alliantie School en Sport Boarnsterhim stimuleert de samenwerking tussen onderwijs en georganiseerde sport, om zo toe te werken naar hetzelfde doel: een levenlang sporten voor jongeren.