Gemeente Reimerswaal


Officiële opening skatebaan Oostdijk

Geplaatst op: 10-03-2008
door: ()

Op woensdag 19 maart 2008 is het dan eindelijk zover, de skatebaan in Oostdijk wordt geopend! Om 16.00 uur is de officiële opening door wethouder Hans de Kunder. In overleg met de jeugd, de toekomstige gebruikers van de skatebaan, is op het terrein aan de Ommegank een skatebaan gerealiseerd door Gemeente Reimerswaal. Ook R&B Wonen heeft een steentje bijgedragen, of eigenlijk ´een bankje bijgedragen´. Er wordt een mooie bank geplaatst bij de skatebaan, zodat je er lekker even kunt uitrusten of kan kijken naar de kunsten van andere skaters op de baan.

Deze opening wordt een erg leuke en actieve middag speciaal voor de jeugd en jongeren uit Oostdijk en omgeving die graag skaten! De skatebaan wordt ingewijd door professionele skaters van Skateland. Zij zullen hun kunsten tonen en de aanwezige jeugd -in lesvorm- de kneepjes van deze sport bijbrengen. De dorpsraad van Oostdijk verzorgt deze middag een hapje en een drankje!

Dus, wil jij graag eens de fijne kneepjes van het skaten leren of ben je nieuwsgierig naar de skatebaan en vind je het leuk om te skaten?

Kom dan woensdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur naar Oostdijk!

Alle jongeren uit Reimerswaal zijn van harte welkom bij deze opening.