Gemeente Zijpe


Sportinstuif Callantsoog, 't Zand en Schagerbrug Sportservice Schagen

Sportservice Schagen organiseert op 19 maart in Dorpshuis Kolfweid in Callantsoog de sportinstuif `Sport in de Hal'. De leerlingen van de groepen 1 t/m 8 kunnen zich op deze woensdagmiddag uitleven in een zaal vol sport- & spelsituaties. Ze mogen zelf kiezen wat ze willen doen.

`Sport in de Hal' wordt, in navolging van eerdere succesvolle edities, nu ook in de gemeente Zijpe georganiseerd. Deze sportinstuif wordt geleid door bewegingsconsulenten van Sportservice Schagen. De leerlingen van onder andere het Zwanenest, de Bijenkorf en de Zandhope zijn al bekend met een bewegingsconsulent die aan alle klassen de gymlessen verzorgt op hun basisschool.

Woensdag 19 maart zijn kinderen uit groep 1 t/m 8 van harte welkom in Dorpshuis Kolfweid. Van 13.30 tot 15.00 uur is er van alles te beleven: van klimmen en klauteren tot trampolinespringen, van sport en spel tot gymnastiek. De kinderen kunnen binnen komen en gaan wanneer ze willen. Zaal- of gymschoenen zijn wel verplicht! Deelname aan Sport in de Hal is gratis en vooraf opgeven is niet nodig.

Let op! In verband met de veiligheid geldt een deelnemers maximum van 60 kinderen.

Op woensdagmiddag 26 maart wordt `Sport in de Hal' georganiseerd in Sporthal Multitreffer in `t Zand. En op woensdagmiddag 2 en 9 april kunnen de kinderen terecht in Sporthal Molentocht in Schagerbrug.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marloes Gosman van Sportservice Schagen, tel: 0224-214 774. Kijk ook eens op de website: www.sportserviceschagen.nl