Gemeente Soest

CleanTeam uit Smitsveen

Datum: 14/03/2008

Bekroning voor CleanTeam uit Smitsveen

Wethouder Krijger komt op woensdag 19 maart 2008 naar de Plantage aan de Smitsweg om daar om 11.00 uur het CleanTeam van Smitsveen een 'award' te geven: de felbegeerde Kroon uit het gemeentelijke anti-zwerfvuilproject 'Zwerfafval, dát pakken we samen op'.

Het CleanTeam Smitsveen bestaat uit een groep bewoners die zelf de handen uit de mouwen steken om de flats en de buurt schoon te maken én te houden. Lid van het CleanTeam zijn: de heren Eyndhoven, Abbas Foorotan, Kerez, Bosboom, Baskaya, Cimen, Ercelik, Stikvoort, Molenaar en Yagci en de dames Stolk, Kanters, Jorritsma en Thijs-Ruben.

Ludiek eerbetoon

De uitreiking van 'De Kroon' is onderdeel van het project 'Zwerfafval, dat pakken we samen op'. Inwoners of instanties die zich inzetten om Soest zwerfafvalvrij te maken, komen in aanmerking voor De Kroon. De award is bedoeld om anti-zwerfvuilinitiatieven in het zonnetje te zetten.

Puck Vos en Peter Merts van het wijkbeheerteam De Eng kregen vorig jaar als eerste De Kroon uitgereikt; nu valt de eer ten deel aan het CleanTeam. De klas van juf Linda van basisschool De Egelantier zal bij de ludieke bekroning aanwezig zijn.

.