Jean-Marie Pfaff gaat voor groen tijdens Infosecurity

14/03/2008 14:58

Kaspersky Lab Benelux BV

's-Hertogenbosch, 14 maart 2008 - Tijdens de infosecurity beurs, 19 en 20 maart in Brussel, zal Jean-Marie Pfaff twee dagen aanwezig zijn op de stand van Kaspersky Lab Benelux (B067), het internationale softwarebedrijf dat bescherming biedt tegen internetdreigingen. Een ander hoogtepunt tijdens de beurs is de introductie van de Kaspersky Hosted Security Service en Kaspersky Mobile Security 7.0.

Beide beursdagen is er de mogelijkheid om met Jean-Marie Pfaff op de foto te gaan. Tevens geeft Kaspersky Lab creditcards weg voor gratis Internet Security voor thuisgebruik. De keuze om Jean-Marie Pfaff uit te nodigen was een makkelijke. "Jean-marie heeft 'viele elfmieters gestopft' en zo zijn doel vrijgehouden. Kaspersky houdt onder andere pc's en netwerken vrij van kwaadaardige internetdreigingen" aldus Dick Geheneiau, Managing Director van Kaspersky Lab Benelux. "Daarbij baseren wij ons succes op appreciatie en sympatie van de klant. Daar pas 'El Sympathico' (de bijnaam van Jean-Marie Pfaff) prima tussen".

Tijdens Infosecurity introduceert Kaspersky lab twee nieuwe producten, te weten Kaspersky Hosted Security Service en Kaspersky Mobile Security 7.0. Dick Geheniau, Managing Director, Guenter Fuhrmann, Director Hosted Security Europe, en Eddy Willems, Security Evangelist bij Kaspersky Lab sinds februari, zullen ook aanwezig zijn om meer informatie te geven over de nieuwe producten en voor het beantwoorden van technische vragen.

Over Infosecurity
Op 19 en 20 maart vindt het jaarlijkse Infosecurity plaats in de Kart Expo te Brussel. Op de beursvloer ontmoet u aanbieders van IT Security hardware, software en consultancy diensten. Zij adviseren u gericht over uw beveiligingsvraagstukken. Tevens kunt u presentaties van deelnemers bijwonen om inhoudelijk geïnformeerd te worden.

Over Kaspersky Lab
Kaspersky Lab, opgericht in 1997, is een internationaal sofwarebedrijf dat oplossingen aanbiedt voor het beschermen van thuis- en bedrijfsnetwerken tegen virussen, spyware, spam en hackers. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Moskou en daarnaast heeft het bedrijf wereldwijd regionale kantoren. Voor meer informatie kunt u terecht op www.kaspersky.nl, of ga naar www.viruslist.com voor de meest recente informatie over anti-virus, anti-spyware, anti-spam en andere IT-beveiligingszaken.





http://www.kaspersky.nl