Deelgemeente Kralingen-Crooswijk Rotterdam

Gerard Schuiling bezoekt NuMakelaars

Op vrijdag 14 maart bracht portefeuillehouder Beheer Gerard Schuiling een bezoek aan Cees Stelloo en Jean-Luc Nieuwveld van NuMakelaars.

NuMakelaars is een onderneming van Cees Stelloo en Jean-Luc Nieuwveld en is sinds januari 2007 gevestigd in Kralingen-Crooswijk. Hoewel ze nog maar vier jaar samenwerken hebben ze ruim tien jaar ervaring binnen deze branche. NuMakelaars richt zich op heel Rotterdam, maar hoopt wel dat er meer huizen uit deze omgeving beschikbaar komen. Veel klanten komen van buiten de deelgemeente, maar de laatste tijd komen er ook steeds meer bewoners uit de deelgemeente langs om te kijken voor een huis.

Moderne huisstijl

Sinds we hier zijn gevestigd krijgen we veel positieve reacties van bewoners. We denken dat het vooral komt omdat we ons laagdrempelig opstellen, vertelt Jean-Luc Nieuwveld. Daar komt ook nog eens bij dat we een moderne huisstijl hebben die veel aandacht trekt. NuMakelaars is gevestigd aan de Jonker Fransstraat 90a. Voor meer informatie www.numakelaars.nu

Portefeuillehouder Wijkeconomie & Horeca en Werkgelegenheid Gerard Schuiling verwelkomt Cees Stelloo en Jean-Luc Nieuwveld in de deelgemeente.