AutoRai

Hyundai scoort op EK 2008 Festival

(3/19/2008)
Voetballiefhebbers kunnen hun hart ophalen bij Hyundai. Als Official Partner van EURO 2008 is Hyundai niet alleen nauw betrokken bij het grootste voetbalfeest ter wereld, Hyundai biedt met het zogenoemde EK 2008 Festival ook volop voordeel. De actieperiode loopt van 20 maart tot en met 31 mei 2008.

Hyundai is werkelijk niets te gek tijdens het EK 2008 Festival. Er kan dan ook volop worden gescoord, waardoor het voordeel op de speciale EK-actiemodellen kan oplopen tot ⬠2.745,-. Wie de Hyundai-dealer bezoekt, maakt kans op kaarten voor de wedstrijden Nederland-Italië en Nederland-Frankrijk. Degene die een nieuwe Hyundai koopt, profiteert niet alleen van de extra voordelige en rijk uitgeruste actiemodellen, maar maakt bovendien kans op vip-tickets voor de finale van het Europees Kampioenschap voetbal. Wie een proefrit maakt bij de Hyundai-dealer wordt in ieder geval beloond met een schitterende EURO 2008-voetbal van Adidas.

Duizenden euroâs voordeel
Het is feest tijdens het Hyundai EK 2008 Festival bij de Hyundai-dealer. âElke keer als er een groot voetbaltoernooi wordt gehouden, loopt het storm bij de Hyundai-dealer. Dat komt doordat we elke keer een grote actie organiseren waarbij het voordeel tot vele duizenden euroâs kan oplopenâ, zegt Hans Kwaad, managing director van importeur Greenib Car BV. Hyundai zet tijdens het Hyundai EK 2008 Festival diverse modellen in het zonnetje, die dankzij de vele extra accessoires duizenden euroâs voordeel opleveren voor de consument. De speciale EK-actiemodellen zijn de Hyundai Getz, de Hyundai Matrix, de Hyundai i30 5-deurs en Hyundai i30 CW, de Hyundai Tucson en de Hyundai Santa Fe.

Hyundai Getz EK 2008
De Hyundai Getz is onlangs met maar liefst ⬠1.000,- in prijs verlaagd en is nu al voor slechts ⬠9.495,- verkrijgbaar. Daarmee is de Hyundai Getz de beste aanbieding in zijn klasse. Tijdens het festival is de Getz EK 2008 ook leverbaar met gratis airconditioning. Dit betekent een voordeel van ⬠1.995,-.

Hyundai Matrix EK 2008
De Hyundai Matrix is een uiterst sterke aanbieding met het uitgebreide âCool Pakketâ. Daar komen tijdens het EK Festival nu ook gratis parkeersensoren bij. Het voordeel komt daarmee op maar liefst ⬠2.745,-

Hyundai Tucson 2.0i CVVT ActiveVersion en StyleVersion EK 2008 Voor de populaire Hyundai Tucson zijn er drie fantastische aanbiedingen tijdens het EK Festival. De Hyundai Tucson DynamicVersion en StyleVersion 2.0i CVVT zijn uitgerust met onder meer parkeersensoren, in kleur gespoten flankbeschermers, automatische verlichting, automatisch inklapbare buitenspiegels, Hyundai dubbel-DIN-audiosysteem (radio/cd-/mp3-speler met USB-toegang) met een Bluetooth-carkit. Hyundai rekent een meerprijs van slechts ⬠500,- terwijl dit pakket een waarde heeft van ⬠1.650,-. Het voordeel komt hiermee op ⬠1.150,-.

Hyundai Tucson 2.0i CVVT StyleVersion EK 2008 Supreme De EK-editie van de al zeer luxe uitgeruste Hyundai Tucson StyleVersion krijgt een aantal interessante extraâs, zoals parkeersensoren, in kleur gespoten flankbeschermers, ESP, zwarte lederen bekleding (de voorstoelen zijn verwarmbaar) en een geïntegreerd Hyundai-navigatiesysteem met TMC. De meerprijs van dit pakket bedraagt ⬠1.995,-. Dat is maar liefst ⬠2.600,- voordeliger dan de waarde van ⬠4.595,-.

Hyundai Santa Fe EK 2008
De Hyundai Santa Fe EK 2008 zit propvol extraâs. Het pakket heeft de volgende samenstelling: parkeersensoren, automatische verlichting, automatisch inklapbare buitenspiegels, lichtmetalen 18-inch velgen, een chromen finish in het interieur, een dakspoiler, een regensensor, aluminium inleg, luxe instaplijsten en een geïntegreerd audio-/dvd-navigatiesysteem met stuurbediening. Hyundai rekent een bedrag van ⬠2.200,- voor dit pakket dat een waarde heeft van ⬠4.300,-. Dat betekent een voordeel van ⬠2.100,-. De Hyundai Santa Fe EK 2008 is er alleen als 5-zitter en heeft de DynamicVersion als basis.
Hyundai i30 5-deurs en CW
De Hyundai i30 5-deurs en Hyundai i30 CW blinken uit door het standaard en volledig geïntegreerde touchscreen navigatiesysteem met TMC. Hiermee is de Hyundai i30 uniek in zijn klasse!