Gemeente Meppel


Postbus 501
7940 AM Meppel
Stadhuis Grote Oever 26
tel. (0522) 850500

Onderzoek Meppelpas (19-3-2008)

Meer doen met Meppel is een belangrijk motto van de gemeente. Alle Meppelers horen erbij en het is dan ook belangrijk dat zij mee (blijven) doen aan de samenleving. Eén manier om mensen mee te laten doen is door korting te geven op bijvoorbeeld sporten, creatieve cursussen, een bezoek aan het theater én op bestedingen bij Meppeler bedrijven. De vraag is of er behoefte en draagvlak is bij bedrijven, instellingen en inwoners van Meppel aan een kortingpas?

Om dit te onderzoeken, worden gesprekken gevoerd met bedrijven en instellingen en wordt binnenkort een vragenlijst gestuurd naar de inwoners van de gemeente. Niet alle inwoners zullen een vragenlijst ontvangen. Om een goed beeld te krijgen van de mening van onze inwoners is het namelijk niet nodig om alle inwoners te benaderen.

Wel geldt dat hoe meer mensen de vragenlijst invullen, hoe beter wij kunnen besluiten of wij een kortingpas zullen invoeren en waar deze pas aan moet voldoen. Uw medewerking is dus belangrijk.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door Regioplan Beleidsonderzoek. Mocht u vragen hebben over het onderzoek dan kunt u contact opnemen met de onderzoeker, mevrouw Marieke Blommesteijn van Regioplan Beleidsonderzoek, telefoon 020-5315332.