Politie Gelderland-Midden

Politie zoekt getuigen van mishandeling na verkeersruzie
Publicatiedatum: 19-3-2008 13:17:40

ARNHEM - De politie is naarstig op zoek naar getuigen van een mishandeling na een verkeersruzie bij een tankstation aan het Salvatorplein (nabij winkelcentrum Drieslag) in Arnhem. Zondagmiddag 9 maart kreeg een 23-jarige Arnhemmer het aan de stok met twee onbekende mannen. De Arnhemmer geeft aan afgesneden te zijn in de bocht van het Nijmeegseplein naar het Monchyplein. Hij zou geclaxoneerd hebben naar de andere automobilist. Even verderop stopte de Arnhemmer bij het tankstation om er sigaretten te kopen. De andere automobilist stopte vervolgens ook bij het tankstation en een woordewisseling volgde. Een derde man eiste dat de Arnhemmer excuses zou aanbieden aan de automobilist. Om zijn eis kracht bij te zetten zou hij hem meerdere malen in zijn gezicht hebben geslagen en naar de grond hebben gewerkt. De Arnhemmer kwam ten val en brak daarbij zijn arm. Volgens het slachtoffer was het druk bij het tankstation en moeten er mensen zijn die iets hebben gezien van het voorval.

De man die de mishandeling zou hebben gepleegd is tussen de 20 en 30 jaar oud, tussen 1.80 en 1.90 lang, fors postuur, licht getinte huidskleur en hij droeg een blauwe trui of jas met strepen.

Personen die zondagmiddag 9 maart tussen 14.30 uur en 15.00 in de buurt van het tankstation aan het Salvatorplein waren en iets hebben gezien van het voorval, worden verzocht contact op te nemen met de politie. De recherche van Arnhem-Zuid is bereikbaar via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

voor nadere informatie:
politie Gelderland-Midden
Marije Wisselink
026 352 4315

---