Gemeente Waterland


Maandag 11 februari 2008 jongstleden is de inschrijving van de Jeugd Sport Pas (jsp) van start gegaan. De Jeugd Sport Pas biedt leerlingen uit groepen 3 tot en met 8 de mogelijkheid om voor een bedrag van 5- een serie lessen te volgen in de sport van hun keuze. De deelnemende sportverenigingen bieden de leerlingen deze lessen aan. In deze lessen kunnen de leerlingen ervaren of ze deze sport leuk vinden en of ze er nu of later verder mee willen.

Alle basisscholen van de gemeente Waterland hebben de flyer van de Jeugd Sport Pas ontvangen om deze aan alle leerlingen te overhandigen. Op de flyer staat het adres waar de website van de Jeugd Sport Pas te vinden is. De website is te vinden op www.sportservicezaanstad.nl en dan klikken op JSP zaanstreek- waterland. Via deze website kun je alle informatie vinden van de aangeboden sporten, verenigingen, data etc. Ook de inschrijvingen verlopen via deze website.

Wees er snel bij want per sport geldt een maximaal aantal deelnemers en inmiddels is de inschrijving voor blok één al gesloten. Voor blok twee kan er echter nog volop ingeschreven worden. De termijn van deze inschrijving loopt tot 6 april.

Voor meer informatie
Voor meer informatie over de Jeugd Sport Pas kunt u contact opnemen met Monique van Veen van Sportservice Zaanstad op telefoonnummer: 0299 658 691 op dinsdagmiddag en donderdagochtend of via e-mail: mvanveen@sportservicezaanstad.nl.