Persbericht

Microsoft benoemt Decos tot Gold Certified Partner ~ Decos behaalt hoogste niveau binnen het partnerprogramma van Microsoft ~

Noordwijk, 19 maart 2008 - Decos Software Engineering heeft binnen het Microsoft-partnerprogramma het certificaat 'Gold Certified Partner' behaald. Hiermee schaart Decos zich bij een select gezelschap van DMS-leveranciers die de hoogste status binnen het partnerprogramma hebben bereikt. Decos werkt al enige tijd nauw samen met Microsoft, onder andere op het gebied van de SharePoint 2007-integratie.

Als Gold Certified Partner is Decos nu nog beter in staat om technische vraagstukken van klanten snel op te lossen en klanten te adviseren op het gebied van Microsoft-technologie. Om de status van Gold Certified Partner te bereiken moest Decos aantonen te beschikken over specifieke competenties. In een recordtijd van slechts twee maanden heeft Decos aangetoond aan alle voorwaarden van Microsoft te voldoen. Decos werd in november 2007 benoemd tot Microsoft Certified Partner.

"De benoeming tot Gold Certified Partner is een mooi bewijs van onze Microsoft-expertise", aldus Bas Taalman, Manager Business Development bij Decos. "Wij hechten veel waarde aan een goede samenwerking met Microsoft en met het succesvolle integratieproject tussen Decos Document en SharePoint hebben we al aangetoond dat deze samenwerking uitstekend is. Veel van onze klanten maken gebruik van Microsoft-technologie en wij merken dat zij het belangrijk vinden dat hun DMS optimaal presteert in combinatie met de overige applicaties. Als Gold Certified Partner kunnen wij uitstekende ondersteuning bieden aan onze klanten en weten klanten precies wat zij van ons kunnen verwachten."

(247 woorden)