Ingezonden persbericht


Persbericht:

Amsterdam, woensdag 19 maart 2008

CityZapper.nl klaar voor de vliegtax
klant omzeilt gewraakte belasting eenvoudig via website

CityZapper.nl is één van de meest toonaangevende websites voor stedenreizen op het Nederlandse internet. De site is volledig klaar voor de gewraakte Haagse vliegtax. De Haagse rechtbank oordeelde vandaag dat het kabinet de plannen voor deze extra belasting mag uitvoeren. Alle systemen op CityZapper.nl zijn zo geüpdate dat de bezoeker naast het vertrek uit Amsterdam ook heel eenvoudig andere buitenlandse luchthavens, zoals Brussel, kan kiezen.

Door te vliegen vanaf bijvoorbeeld Brussel bespaart een gemiddeld gezin (4 personen) al snel een bedrag van minimaal 45,00. Voor een reis naar bijvoorbeeld New York of Dubai loopt dit voordeel al snel op naar zo'n 180,00. Daarnaast heeft vliegen vanaf Brussel nog andere voordelen zoals minder files en goedkoper parkeren.

Christian Clerx van CityZapper.nl spreekt van een unieke doorbraak: "Als middelgrote partij zijn we inventief met de markt bezig. Toen technisch e.e.a. mogelijk bleek zij we direct van start gegaan." Naast Brussel zijn er ook diverse andere Belgische, Franse en Duitse luchthavens toegevoegd.

Over CityZapper ®
CityZapper is een initiatief van media- en conceptbureau Multi Channel Marketing, i.s.m. Transeurope NV. Transeurope is van origine een Belgische touroperator en als 100% onafhankelijke reisorganisator al 50 jaar lang actief in België, Frankrijk en Nederland.

Noot voor de redactie,