CEO Statement

Verklaring van de CEO

Het succes van TNT groeit en zijn leidende positie in zijn industrie hangt grotendeels af van de energie en kracht van al de werknemers en het bedienen van onze klanten in alle uithoeken van de wereld. Zij zijn de mensen die van TNT een grote onderneming maken.

Onze mensen zijn het hart van onze onderneming met al hun verschillende capaciteiten in post en express. Zij zullen dat altijd blijven omdat iets fundamenteels ons verenigt. Ieder van ons werkt in een dienstensector, of wij nu post leveren of werken in een sorteercentrum van Koninklijke TNT Post in Nederland, een TNT vliegtuig vliegen met zakelijke spoeddocumenten. Dit betekent dat onze mensen de beslissende factor zijn van ons voortdurende succes.

TNT heeft vestigingen in 63 landen, en dit vertaalt zich in een veelvoud van culturen, nationaliteiten, religies, deskundigheden en ideeën. Onze klantenkring is uiterst divers, en om de hoogste niveaus van klanttevredenheid te bereiken, moeten wij binnen onze organisatie deze diversiteit weerspiegelen.

Wij richten ons op het opbouwen van een inclusieve bedrijfscultuur. Onze organisatie beschikt over netwerken waarmee wij medewerkers met verschillende achtergronden en opvattingen ondersteunen. In samenwerking met lokale organisaties ondersteunen wij mensen die minder kansrijk zijn, echter wel unieke vaardigheden bezitten. Wij bij TNT onderkennen en waarderen verschillen, en onze initiatieven op het gebied van Diversiteit maken dan ook dat wij een gewaardeerde werkgever zijn.

De inzet en creativiteit van al onze mensen heeft TNT in staat gesteld consistent zijn winst en waardedoelen te bereiken én overschrijden, zelfs in jaren wanneer de groei moeilijk te vinden is. Omdat wij continu groeien zijn wij steeds op zoek naar uitstekende nieuwe mensen op ieder niveau die de passie en trots met de 128.000 mensen in 63 landen willen delen.
Handtekening Peter Bakker