Wij streven naar transparantie

Verklaring van de CEO

Wij denken dat er slechts één manier is voor een onderneming om het vertrouwen van medewerkers, klanten, aandeelhouders en het publiek te winnen en te behouden: de grootst mogelijke openheid betrachten ten aanzien van financiële rapportage, controlesystemen en besluitvormingsprocessen. Als mensen zien dat een bedrijf zijn zaken op orde heeft, dan ontstaat vertrouwen dat dit bedrijf op een verantwoorde wijze wordt geleid en dat het verantwoording aflegt aan de diverse belanghebbenden.
Dat is de essentie van corporate governance.

We zijn gecommitteerd aan een deugdelijk ondernemingsbestuur. We sluiten ons volledig aan bij de geest van de hervorming van de corporate governance, dat wordt bevestigd door de hoogst mogelijke overall wereldwijd governance profiel toekenning door Governance Metrics International, een onafhankelijk corporate governance onderzoeks- en ratingbureau. Onder toezicht van onze audit committee hebben we procedures en beleidsrichtlijnen doorgevoerd voor het klokkenluiden, de onafhankelijkheid van de accountant en de naleving van de Amerikaanse Sarbanes-Oxley Act van 2002.

In dit deel van onze website vindt u alle relevante informatie over de Corporate Governance van TNT.

Handtekening Peter Bakker

Organisatiestructuur

Klik op het betreffende deel van de organisatiestructuur voor meer informatie over het betreffende orgaan, commissie of divisie van TNT. Groep structuur