Gemeente Amersfoort

Praat mee in Het Vathorstcafe

Vrijdag 29 februari 2008 - 'Praat mee in het Vathorst Café'. Onder dit motto nodigt Ontwikkelingsbedrijf Vathorst bewoners van Vathorst en Hooglanderveen ook in 2008 uit voor het Vathorst Café. Doel van het Vathorstcafe is dat medewerkers van het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst, bewoners, en professionals die in de wijk actief zijn op een informele manier met elkaar in gesprek komen over Vathorst.

Het eerstvolgende café is op woensdag 19 maart aanstaande. Bezoekers zijn welkom tussen 17.30 en 20.00 uur in het i-centrum Vathorst aan de Duisterweg 6a. Naast bewoners in Vathorst en Hooglanderveen zijn professionals uitgenodigd en ook andere Amersfoorters die belangstelling hebben voor het wel en wee van Vathorst en Hooglanderveen.

Waarom een Vathorst Café? Het doel is met elkaar van gedachten te wisselen over Vathorst. Wat vinden de inmiddels 9000 Vathorsters zelf van hun nieuwe woon- en leefomgeving? Voldoet hun nieuwe woonomgeving aan de verwachtingen die zij ervan hadden. Hebben ze wensen, vragen en/of ideeën hebben. Hoe is het gewenningsproces voor Hooglanderveners? Hoe verlopen de contacten wensen en/of ideeën voor hen? Het Vathorst Café kan een prima gelegenheid zijn om bepaalde onderwerpen aan de orde te laten komen die in de wijk spelen. "Om er met medewerkers van het Ontwikkelingsbedrijf Vathorst te praten of met andere bewoners van de wijk. Hoe meer naar buiten komt wat er speelt, hoe meer daar op ingespeeld kan worden. En we willen graag in gesprek op een informele, ongedwongen manier. Buiten kantoortijd, zodat mensen daar dan ook makkelijker tijd voor vrij kunnen maken.

Tijdens het Vathorst Café wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Ontwikkelingsbedrijf Vathorst organiseert het Vathorst Café in 2008 vier keer: op woensdag 19 maart, 21 mei, 17 september en 17 december (telkens de derde woensdag van de maand). Bezoekers zijn steeds welkom tussen 17.30 en 20.00 uur in het Informatiecentrum, Duisterweg 6A.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact op nemen met:

Trudy de Mooy, Informatiecentrum Vathorst. T. 033-4511012 / M 0651292176 tdmooy@vathorst.com

5e ADV VATH CAFE CEBUCO 2008:3e ADV VATH CAFE CEBUCO 05-03-2008 13:51 Pagina 1

Live muziek Locatie van het Jazz Team. De band die al 20 het i-centrum Vathorst jaar sprankelende en spetterende aan de Duisterweg 6a jazzmuziek speelt; muziek die
je vooral moet ervaren en
voelen!

Kennismaken met Ontwikkelingsdedrijf Datum Vathorst en medebewoners. woensdag 19 maart Onder het genot van een gratis van 17.30 tot 20.00 uur hapje en drankje. Voor Vathorsters, inwoners van Hooglanderveen en voor mensen die zich betrokken voelen bij Vathorst!


---- --