Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Arnhem, 19 maart 2008

Annemiek Kraaijvanger switcht van Reed Business naar The Brandworks

Annemiek Kraaijvanger is per 15 maart jl. gestart als zelfstandig communicatieprofessional met haar bedrijf The Brandworks. Tot die datum was ze manager Corporate Communicatie bij Reed Business.
Bij Reed Business herontwikkelde ze de afgelopen twee jaar alle interne communicatie, van strategie tot media. Ze was bij het mediabedrijf bovendien verantwoordelijk voor de zeer succesvolle wervingscampagne Maakjijstraksnaam.nl, gericht op de werving van salesmensen, en voor de prijswinnende recruitmentsite Werkenbijreedbusiness.nl.*

Met The Brandworks gaat Kraaijvanger zich richten op activiteiten die variëren van copywriting tot interim projectbegeleiding van intranet- en internettrajecten. Ze gaat werken op het gebied van interne communicatie en internal branding, arbeidsmarktcommunicatie, corporate communicatie en marketingcommunicatie.
www.thebrandworks.nl

*Werkenbijreedbusiness.nl werd op 11 maart jl. uitgeroepen tot de wervingssite met de `Beste Digitale Sollicitatie-ervaring'. Werkenbijreedbusiness.nl versloeg in die strijd de careersites van onder meer Heineken, LogicaCMG en Achmea.
www.werkenbijreedbusiness.nl

Meer informatie bij

Annemiek Kraaijvanger
THE BRANDWORKS
annemiek@thebrandworks.nl
tel +31 (0)6 22 72 72 45


---- --