Ingezonden persbericht


Persbericht

Gerolf Roovers benoemd tot sales manager bij Mendix

Corporate sales executive maakt overstap naar snelle groeier

Rotterdam, 19 maart - Mendix heeft Gerolf Roovers benoemd tot sales manager. Roovers wordt in deze functie verantwoordelijk voor het uitbouwen van Mendix' positie binnen de Europese markt. Roovers heeft meer dan 10 jaar ervaring in de softwarebranche. Hij vervulde diverse commerciële functies bij Philips, IBM en Microsoft. Bij zijn laatste werkgever was Roovers verantwoordelijk voor de Microsoft 'information worker' oplossingen voor de grootzakelijke markt.

"Ik heb bewust gekozen voor een organisatie die in de snelle groeifase zit. Ik heb veel ervaring opgedaan bij de multinationals waar ik hiervoor heb gewerkt, maar ik was toe aan een werkomgeving waarin het effect van je eigen bijdrage sneller zichtbaar is. Dat ik bij Mendix aan de slag ben gegaan heeft alles te maken met hun oplossing die mijn inziens veel toekomstperspectief heeft en de bijzondere sfeer die binnen het bedrijf heerst. Ik heb heel sterk het Silicon Valley gevoel bij Mendix en heb zin om aan de slag te gaan," aldus Roovers.

Derek Roos, CEO van Mendix, voegt hier aan toe: "Mendix groeit snel, en internationaal. Daardoor hebben we behoefte aan professionals die het klappen van de zweep kennen. De ervaring die Roovers heeft opgedaan bij toonaangevende softwarebedrijven is voor onze organisatie zeer waardevol. We verwachten dan ook veel van Roovers."

Over Mendix
Mendix is leverancier van softwareproducten waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen en informatiebehoeften eenvoudig kunnen aanpassen aan veranderende eisen. De basis voor de Mendix-producten is het Mendix Business Process Platform dat 'business analysts' in staat stelt visueel processen en applicaties te modelleren én deze eenvoudig te integreren met bestaande systemen. Het Mendix Platform is volledig geïntegreerd, open, flexibel en XML-gebaseerd. Gerenommeerde bedrijven uit onder meer de financiële, logistieke en mediabranche, zoals Sandd, Agis Zorgverzekeringen, Sanoma en NRp Dagbladen maken gebruik van Mendix-producten. Mendix is één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland, heeft kantoren in Nederland en Amerika en heeft Rotterdam als thuishaven. Kijk voor meer informatie op www.mendix.com

###################

Noot voor de redactie,