Den Haag media groep tekent mantelovereenkomst met 3 gemeenten

19/03/2008 09:00

Den Haag media groep

Rijswijk, 19 maart 2008- Den Haag media groep verzorgt drukwerk gemeente Delft, Pijnacker- Nootdorp en Lansingerland

Op maandag 17 maart 2008 hebben de directie van Den Haag media groep in Rijswijk (ZH) en de beleidsverantwoordelijken van de Gemeente Delft, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland gezamenlijk een meerjarige mantelovereenkomst getekend voor de aanbesteding van alle drukwerk voor de Gemeenten Delft, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland. De overeenkomst betekent een sterke uitbreiding van de nauwe samenwerking die er al was tussen beide partijen.

Werkgelegenheid
Die samenwerking begon drie jaar geleden toen Den Haag media groep de huisdrukkerij en reproafdeling van de Delftse sociale werkvoorziening Combiwerk overnam. Den Haag media groep heeft, evenals de diverse gemeenten waarmee wordt samengewerkt, een sterke regionale functie met betrekking tot werkgelegenheid voor veel inwoners van deze gemeenten. Veel van de werkzaamheden die vallen onder de nieuwe mantelovereenkomst worden bij Den Haag media groep verricht door de medewerkers van de grafische afdeling die drie jaar geleden zijn overgenomen.

Opslag en voorraad
Mede in het kader van deze mantelovereenkomst en als gevolg van verdere groei van activiteiten is Den Haag media groep momenteel fors aan het investeren op het gebied van extra opslagcapaciteit. Het op voorraad houden van drukwerk voor overheidsinstellingen en stichtingen en verenigingen is een groeiende activiteit. Met een extra capaciteit van 3000 m2 aan palletplaatsen kan Den Haag media groep in de aankomende periode nog beter inspelen op deze vraag en ook de voorraden van grafische producten voor de bovengenoemde gemeenten beheren. Tevens zal Den Haag media groep in 2008 opnieuw investeren in moderne workflowsystemen en innovatieve productiemiddelen. Op deze wijze kan Den Haag media groep haar klanten op een optimale manier bedienen. Door gebruik te maken van nieuwe technologieën wil Den Haag media groep ook de Gemeenten Delft, Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland voorgaan en adviseren op het gebied van hun wensen en eisen in strategische communicatie.





http://www.dhmg.nl