Provincie Noord-Holland

PERSBERICHT

Zaterdag 29 maart, 14:00 uur, Golden Tulip Zaanstad

Statenfractie PvdA legt verantwoording af aan kiezers

Een jaar geleden vonden de verkiezingen voor Provinciale Staten van Noord-Holland plaats. De fractie van de PvdA wil graag verantwoording afleggen over wat zij sindsdien heeft gedaan. Daarom organiseert zij elk jaar een speciale Verantwoordingsdag. Dit jaar wordt deze dag op zaterdag 29 maart gehouden vanaf 14:00 uur in hotel Golden Tulip in Zaandam.

Bij deze bijeenkomst zal ook Tweede Kamerlid Paul Tang aanwezig zijn. Hij zal vertellen over de laatste stand van zaken rond Schiphol. Statenleden en gedeputeerden van de PvdA vertellen over wat zij het afgelopen jaar hebben gedaan. Vervolgens wordt er in groepen uiteen gegaan, waar verder met elkaar van gedachte kan worden gewisseld over verschillende onderwerpen uit de volgende thema's:
* Ruimte en wonen

* Jeugd en welzijn

* Verkeer en vervoer

* Natuur en milieu

GeĂŻnteresseerden zijn van harte uitgenodigd de Verantwoordingsdag van de PvdA bij te wonen. De bijeenkomst duurt van 14:00 tot 17:00 uur en vindt plaats in hotel Golden Tulip, Provinciale Weg 15 in Zaandstad (naast station Zaandam). De zaal is geopend vanaf 13:30 uur, het programma start om 14:00 uur. Vanaf ca. 16:30 is er een afsluitende borrel.


*** EINDE PERSBERICHT ***