Online hulpverlening zoeken


Onafhankelijk platform voor hulpverleners en hulpzoekers

ZOETERMEER, 20080319 -- Door een overvloed aan informatie, werkdruk en leven in een tijdperk van vele keuzemogelijkheden, kan het iedereen overkomen psychische problemen te krijgen. Als het niet lukt om er zelf uit te komen is passende professionele hulpverlening essentieel.

GO-Burnin, initiator van het kennis- en informatiecentrum Van Burnout naar Burnin, heeft een nieuwe website gelanceerd. Mensen met stress, burnout (klachten) of aanverwante ziektebeelden met vergelijkbare kenmerken, kunnen eenvoudig zoeken naar hulpverlening in de directe omgeving.

Op deze website kunnen hulpzoekers een keuze maken uit meer dan 20 verschillende soorten hulpverleners met een ruim aanbod aan behandelvormen.
De website www.zoekhulpverlener.nl biedt de bezoeker de mogelijkheid te zoeken naar een hulpverlener op specialisme en woonplaats. Tevens kan bij een zoekopdracht aangegeven worden of de hulpverlener aangesloten is bij een beroeps- of branchevereniging.

Inmiddels hebben zich ruim 500 hulpverleners ingeschreven. Een hulpverlener kan de gegevens van de praktijk zelf op de website registreren en beheren.

De website is vanaf vandaag volledig operationeel.





Ingezonden persbericht