Dotweb breidt sales team uit met John Muijs


SCHIPHOL-RIJK, 20080319 -- Schiphol-Rijk, 19 maart 2008 - Dotweb, leverancier van software voor het volgen van mensen, dossiers en projecten, heeft John Muijs (43) per 1 maart aangesteld als Pre-Sales Consultant. Als rechterhand van de accountmanagers is John in deze functie verantwoordelijk voor het opstellen van offertes en het maken en geven van verkooppresentaties. Daarnaast is hij de voelspriet bij klanten wat betreft de ervaring met Dotweb-producten en vertaalt hij deze input naar nieuwe producten en diensten.

John Muijs begon zijn carrière bij de Grafische Bedrijfsfondsen (GBF), waar hij doorgroeide tot manager van de afdeling FWG-VUT. Hij was in die functie verantwoordelijk voor het bepalen van de hoogte en duur van de uitkeringen als ook voor de uitbetaling ervan. Vanaf 1999 was hij werkzaam bij Raet, waar hij begon als product consultant voor HR- en salariszaken. Voorts was hij consultant voor flexibele arbeidsvoorwaarden en gaf hij werkgevers advies en informatie over de Walvis-wetgeving. Vanaf 2005 was John als Pre-Sales Consultant verantwoordelijk voor de informatieverstrekking en het geven van presentaties rondom het online salarissysteem van Raet en de volledige HR-dienstverlening.

"Na mijn loopbaan in de HR-wereld wilde ik iets anders", aldus John Muijs. "Bij Dotweb kwam ik een prachtig product tegen, het volgsysteem voor mensen, dossiers en projecten. In deze technologie zie ik veel kansen en uitdagingen voor de toekomst. Ik draag graag bij aan het scheppen van orde in de warboel van regelingen en procedures waaraan klanten vandaag de dag in velerlei situaties worden blootgesteld. Bij Dotweb kan ik dit doen door het meeontwikkelen en verkopen van systemen waarmee voor mens en maatschappij alles goed geregeld wordt. Ik wil de filosofie van Dotweb over het volgen van mensen daarom verder uitdragen en er voor gaan om Dotweb als jonge organisatie groot te maken."





Dotweb