Ingezonden persbericht


HERINNERING

Bedrijfsbezoek VNO-NCW RijnGouwe

Donderdag 20 maart 2008, 16.00 - 18.00 uur
Iron Mountain, J. Keplerweg 2 in Alphen aan den Rijn

Iron Mountain, informatieprotectie en opslag!

Geachte heer/mevrouw,

Graag herinneren wij u aan het bedrijfsbezoek op donderdag 20 maart 2008. Wij zijn te gast bij Iron Mountain in Alphen aan den Rijn. Iron Mountain is een toonaangevend bedrijf in de wereld als het gaat om opslag van data, archivering en documentmanagement.

Iron Mountain is de partner voor duizenden bedrijven wereldwijd die kiezen voor het opslaan van hun gegevens. Het bedrijf beschermt data in elk formaat. Een goede bescherming van gegevens is belangrijk om fraude tegen te gaan. Iron Mountain beschermt ook de kwetsbare gegevens op netwerken, laptops en pc's. Verlies of diefstal van gegevens kunnen voor bedrijven een enorme kostenpost worden.

Managing director, Coen van der Zalm van Iron Mountain Nederland is onze gastheer in het prachtige pand in Alphen aan den Rijn en laat u graag zien wat er schuil gaat in de wereld van de archiefopslag. Wij bezoeken het enorme archief en de digitale opslag.

Aanmelding voor deze bijeenkomst is verplicht, gezien de veiligheidsvoorschriften waarmee het bedrijf te maken heeft. Wij verzoeken u dan ook om een rijbewijs of paspoort mee te nemen.

Met bijgevoegd antwoordformulier of door het beantwoorden van deze e-mail kunt u zich aanmelden. Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst, dan kunt u contact opnemen met Erna Verschuur of ondergetekende. Het bestuur van VNO-NCW RijnGouwe verwelkomt u graag de 20e maart!

Met vriendelijke groet,

Cees Pille,
secretaris VNO-NCW RijnGouwe

VNO-NCW West
Bezuidenhoutseweg 12 te Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
T 070 349 08 24
F 070 349 08 08
E Verschuur@vno-ncwwest.nl
I www.vno-ncwwest.nl

Jaarcongres VNO-NCW West - donderdag 29 mei 2008 - vanaf 13.00 uur - locatie: Dutch Water Dreams in Zoetermeer - www.vno-ncwwest.nl