Gemeente Boxtel

Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Ontwerpbesluit monumentenvergunning Esschebaan 25-27

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat van dinsdag 25 maart 2008 tot en met dinsdag 6 mei 2008 het ontwerpbesluit voor het verlenen van monumentenvergunning ter inzage ligt voor het verbouwen van de stallen tot woning en het bouwen van een berging op de locatie Esschebaan 25-27.

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Inzage Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt tot en met 6 mei 2008 ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu en is in te zien na telefonische afspraak met het secretariaat van de afdeling, (0411) 655249.

Zienswijzen Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk zienswijze over het ontwerpbesluit naar voren brengen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel. Indien u mondeling uw zienswijze naar voren wilt brengen kan dit op afspraak. Van hetgeen mondeling naar voren is gebracht, wordt een verslag gemaakt.

20-03-2008
---