Gemeente Boxtel

Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Acceptatie melding Wet milieubeheer Heult 6

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken bekend dat zij een melding ingevolge artikel 8.19 van de Wet milieubeheer hebben geaccepteerd van Waterschap de Dommel, voor het veranderen van haar rioolwaterzuiveringsinstallatie aan de Heult 6. De verandering betreft een landschappelijke aanpassing van het terrein waarbij de afvoer van het effluent zichtbaar wordt gemaakt (aanleg meander).

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

Ter Inzage Vanaf donderdag 20 maart 2008 tot en met donderdag 1 mei 2008 ligt het besluit en de bijbehorende stukken ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis, ingang Markt, van 9.00 tot 12.30 en elke donderdagavond na een telefonische afspraak, (0411) 655277. Desgewenst kan een mondelinge toelichting op de stukken worden gegeven.

Bezwaar en beroep Tot en met 1 mei 2008 kan tegen het besluit door belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Naast bezwaar kunnen belanghebbenden tot en met 1 mei 2008 in beroep gaan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien er in beroep wordt gegaan kan er bij de Raad van State ook een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan. Het beroepschrift moet in tweevoud worden gestuurd naar de Raad van State, Afdeling bestuursrecht, Postbus 20.019, 2500 EA 's Gravenhage. Het verzoek om een voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrecht van de Raad van State.

20-03-2008
---