Gemeente Boxtel

Ontwikkeling Vleutstraat...Verkeersmaatregelen Boer...Paasloop in gedeelte OosVerleende aanlegvergunni...Aanvragen bouwvergunningVerleende bouwvergunning...Ontwerpbesluit bouwen me...Aanvragen kapvergunningAcceptatie melding Wet m...Ontwerpbesluit monumente...Aanvraag sloopvergunning...Standplaatsvergunning De... Verleende aanlegvergunningen

Door burgemeester en wethouders is aanlegvergunning verleend voor het:

Link: http://www.boxtel.nl/nieuws.php

* aanbrengen van oppervlakteverhardingen op de locatie Hemelrijk 11- 13; * planten van bomen in het kader van de Nationale Boomfeestdag op de locatie Gemondesestraat, ongenummerd.

Derdenbelanghebbenden, die van mening zijn door het verlenen van deze aanlegvergunningen rechtstreeks in hun belang te zijn getroffen, kunnen hiertegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht binnen 6 weken na verzenddatum van bovengenoemde aanlegvergunningen bij het College van burgemeester en wethouders, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. De aanlegvergunningen liggen vanaf vrijdag 21 maart 2008 ter inzage bij de afdeling Wonen en Milieu in het gemeentehuis. Inzage in de bijbehorende stukken kan worden gegeven na telefonische afspraak met het front-office van deze afdeling, (0411) 655841.

20-03-2008
---