Persberichten Eemland noord, 11.40 uur.

Utrecht, 20-03-2008

Getuigen oproep

SOEST- Vrijdag 14 maart 2008 is een jongen aan de Koningsweg door een onbekende verdachte geslagen. De politie onderzoekt de zaak.

De 19-jarige man reed rond 15.55 uur reed in zijn personenauto over de rotonde Koningsweg/Dalweg. Voor hem reed een automobilist in een blauwe Volkswagen Golf, met wisselende snelheid, waarop de 19-jarige jongen claxonneerde. De bestuurde van de auto reageerde hierop door zijn auto midden op de weg stil te zetten en uit te stappen. Hierop deed de 19-jarige man zijn portier open om met zijn voorganger in gesprek te gaan. Hier kreeg hij echter de kans niet voor omdat de andere man naar hem uithaalde, waarna zij met elkaar op de vuist gingen. Toen een omstander zei dat het tweetal het verkeer ophield, ging de man ervandoor. Het signalement van de man;

De man heeft kort blond haar en droeg een Nike petje. Ook heeft hij blauwe ogen en is van Nederlandse afkomst, ongeveer 190 cm lang en hij droeg een zwarte trainingsbroek en een rood/zwart jasje. Heeft u informatie over deze mishandeling, belt u dan met de politie via 0900-8844. U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.