Pieter Oudenaarden (38) gekozen als lid Bestuur CNV Publieke Zaak

20/03/2008 13:20

CNV Publieke Zaak

NIJKERK - De Algemene Vergadering van de vakbond CNV Publieke Zaak heeft Pieter Oudenaarden (38) uit Waddinxveen unaniem gekozen als lid van het Bestuur. Hij volgt hiermee Klaas Kruithof op die per 1 januari 2008 gestopt is als Secretaris.

Oudenaarden werkte tot nu toe als sectormanager Dienstverlening bij de CNV Vakcentrale in Utrecht. Hij begon zijn vakbondscarrière in 1996 bij de CFO (voorloper van CNV Publieke Zaak) als bestuurder voor de rijkssector. Hij is gehuwd, heeft drie kinderen en is lid van de Protestantse Kerk in Nederland (PKN).

Gemotiveerd
Oudenaarden is gemotiveerd om aan de slag te gaan als bestuurslid van CNV Publieke Zaak. "In het publieke debat moeten we een zelfbewuste toon aanslaan en onze resultaten goed verkopen. Werknemers hebben een eigen verantwoordelijkheid, maar moeten daartoe wel door werkgevers in de gelegenheid worden gesteld. Onze leden behoren tot een club van moderne mensen die veel zelf kunnen regelen, maar het wel gewenst vinden dat er op cruciale momenten een vakbond is."

Het Bestuur van CNV Publieke Zaak bestaat verder uit Paul Koeslag en Eric de Macker.

CNV Publieke Zaak behartigt de belangen van 79.000 leden in de overheid, zorg? en verzelfstandigde overheidsinstellingen.

www.MijnVakbond.NL





http://www.MijnVakbond.NL