Kies zelf de beste makelaar met Makelaarsgids


Zoekallehuizen ontsluit nieuwe informatie voor de consument

AMSTERDAM, 20080320 -- Welke makelaar krijgt de beste prijs voor de huizen die hij verkoopt? Welke makelaar verkoopt de meeste huizen? En wie verkoopt ze het snelst? Dat zijn vragen waar een makelaar vaak geen antwoord op geeft. De website Zoekallehuizen.nl doet dit wel. Met de Makelaarsgids kan iedere consument zelf de beste makelaar kiezen. Op basis van objectieve gegevens, onder meer van het Kadaster. Directeur Gijs den Hollander: "De consument kan nu een beredeneerde keuze maken. Hij ziet hoe snel een makelaar huizen verkoopt, en het verschil tussen de vraagprijs en de verkoopprijs. Zo leer je een makelaar echt kennen."

Toegevoegd

De Makelaarsgids is toegevoegd aan www.zoekallehuizen.nl. De consument klikt de Makelaarsgids aan op Zoekallehuizen.nl. Vervolgens geeft hij aan in welke plaats of postcode hij de huizen van makelaars wil vergelijken. Tevens geeft hij aan in welke prijsklasse huizen moeten worden wil vergeleken. Vervolgens krijgt de consument een aantal makelaars te zien die volgens de opgegeven criteria huizen hebben verkocht. De consument maakt daar een keuze uit, betaalt via iDeal - internet bankieren via de eigen bank - en krijgt per e-mail de informatie toegezonden

Exclusief

Voor 25 euro kunnen de gegevens van drie makelaars worden opgevraagd. Iedere makelaar méér kost
8 euro. "Een interessante prijs voor dit soort informatie", aldus Den Hollander.

Over Zoekallehuizen.nl

Zoekallehuizen.nl heeft als eerste huizensite in Nederland in 2005 de markt opengebroken. Zoekallehuizen.nl is de zoekmachine die dagelijks vrijwel alle websites van makelaars bezoekt en ook het woningaanbod van particulieren meeneemt. Zo heeft Zoekallehuizen.nl het meest complete en actuele woningaanbod van Nederland. Op Zoekallehuizen.nl staan ook veilinghuizen. Sinds eind 2006 is de Rabobankgroep eigenaar van de site.





Ingezonden persbericht