AutoRai

Winnaars Toyota Skill Contest Sales 2008 bekend

(3/20/2008)
Marcel Egels van Automobielbedrijf C. van Ramselaar en Zoon B.V. in Woerden is winnaar geworden van de Toyota Skill Contest Sales 2008. De finale vond plaats op 19 maart in het Louwman College, het opleidingscentrum van Toyota en Lexus distributeur Louwman & Parqui B.V. in Raamsdonksveer.

In de Toyota Skill Contest Sales binden verkoopadviseurs van Toyota dealers op een sportieve manier met elkaar de strijd aan. Dat doen ze aan de hand van opdrachten met betrekking tot hun vakgebied.

Toyota heeft als doelstelling om klanten een unieke ervaring te bieden zowel tijdens showroombezoek als in alle toekomstige contacten met het Toyota dealerbedrijf. Bij Toyota wordt immers de klant in het hart van de organisatie geplaatst. De trainingen in het Louwman College zijn hier ook op afgestemd.

De doelstelling van deze dag is degene die de klant de beste bovengenoemde klantenervaring kan bieden, uit te roepen tot de winnaar van de Toyota Skill Contest Sales 2008.

De eerste, tweede en derde prijs gingen naar respectievelijk Marcel Egels van Automobielbedrijf C. van Ramselaar en Zoon B.V. in Woerden, Jan Willem Hek van Gebr. van Gent Autobedrijf B.V. in Veenendaal en Jeroen Clarijs van Autobedrijf Wierikx B.V. in Bergen op Zoom. Zij scoorden het hoogst in de theorie- en praktijkoefeningen.

Verkoopadviseurs van Toyota dealers in heel Nederland deden mee aan de jaarlijks terugkerende Toyota Skill Contest Sales. De voorronden vonden plaats verspreid in het land. De finale werd in het Louwman College gehouden, het opleidingscentrum van Toyota en Lexus distributeur Louwman & Parqui B.V., waar trainingen op het gebied van management, producttechniek, Sales en After Sales worden gehouden.