Syntens


---

Inschrijving voor de Food Valley Award is geopend

De stichting Food Valley bekroont met de uitreiking van de Food Valley Award het meest innovatieve initiatief binnen de voedings(gerelateerde)industrie. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de stichting Food Valley. De inschrijving voor deelname is geopend. De uitreiking van de prijs vindt dit jaar plaats op 7 oktober in Ede.

De winnaar van de Food Valley Award onderscheidt zich op het gebied van onder meer innovatie, samenwerking en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De inschrijving voor deelname aan de Food Valley Award 2008 is nu geopend. Op de website www.foodvalley.nl is meer informatie over de doelstelling en voorwaarden van deelname te lezen. Kandidaten kunnen zich via de site aanmelden. Inzendingen dienen uiterlijk 20 mei 2008 te zijn ontvangen door de stichting Food Valley.

Gouden lidmaatschap
De Food Valley Award 2008 bestaat uit een kunstwerk van de hand van Olav Slingerland, een certificaat en een tweejarig gouden lidmaatschap van de Food Valley Society ter waarde van ⬠6.000,-. Daarnaast zal er ruime publicitaire aandacht zijn voor de genomineerden en de winnaar van de Award.

Uitreiking
De uitreiking van de Food Valley Award vindt dit jaar plaats op dinsdag 7 oktober a.s. tijdens de Food Valley Conferentie in Cinemec in Ede. Nadere informatie met betrekking tot de Food Valley Conferentie kunt u binnenkort tegemoet zien.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Food Valley Award 2008 kunt u ook contact opnemen met de stichting Food Valley, via telefoonnummer 0317 â 42 70 95 of via email award@foodvalley.nl.

De stichting Food Valley stimuleert innovatie in de Nederlandse agrifood sector door ondernemerschap en kennis bij elkaar te brengen.