Elektrische vloerverwarming in de lift


SCHOONDIJKE, 20080320 -- De vraag naar elektrische vloerverwarming groeit enorm. Deze maand breidde Speedheat Nederland B.V., één van de eerste leveranciers van elektrische vloerverwarming, uit met twee vestigingen: een in Twente en een op Texel.

Met de uitbreiding krijgt de landelijke dekking die Speedheat Nederland B.V. zich ten doel heeft gesteld steeds meer gestalte. Inmiddels telt de onderneming veertien vestigingen, die ieder hun eigen rayon bedienen, puur als installateur van elektrische vloerverwarming.

De vraag naar elektrische vloerverwarming is `booming', constateert Ronny Prang, directeur van Speedheat Nederland B.V.: "De consument is op zoek naar een goed en zuinig alternatief voor traditionele systemen om het huis of kantoor te verwarmen. Ons systeem valt op in de markt. Het is zo dun als een paperclip, maar genereert heel snel warmte, is uitzonderlijk zuinig in gebruik en past onder elke vloer."

Introductie G4
Speedheat Nederland B.V. is de Nederlandse tak van Speedheat International, het concern dat wereldwijd een van de eerste aanbieders was van elektrische vloerverwarming. Vorig jaar baarde het concern opzien met de wereldwijde introductie van het G4-systeem: de vierde generatie vloerverwarming.

Groei zet door
Ronny Prang verwacht dat de groei van het bedrijf nog verder doorzet: "Er komen steeds meer systemen op de markt, goede en minder goede systemen. Die toenemende concurrentie geeft ons de kans om ons duidelijk te profileren. Op het gebied van techniek, hebben wij een enorme voorsprong op onze concurrenten. Voor het Huis van de Toekomst was dat bijvoorbeeld een van de redenen om voor ons te kiezen. Aan ons nu om de consument te laten zien hoe belangrijk die techniek is."

Nieuwe franchisenemers
Vanwege de verwachte groei, zijn nieuwe franchisenemers van harte welkom. Voor diegenen met interesse om als franchisenemer aan de slag te gaan, heeft Speedheat een brochure ontwikkeld. Deze is aan te vragen via het hoofdkantoor: 0117 - 401 500 of info@speedheat.nl. Meer informatie over de organisatie en de producten staat op www.speedheat.nl.