Software kan u ook de kop kosten


ZEIST, 20080320 -- Vandaag delen online collega-ondernemers kennis en ervaring over "het nieuwe werken" tijdens het SaaS congres in hotel Figi in Zeist. Om de hoek van het Bicto kantoorpand en daardoor een uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe Direct Mailing campagne van Bicto: "Software kan u de kop kosten" voor de bouw- en installatiebranche onder de aandacht te brengen.

Functionele en vooral betrouwbare software om de administratie bij te werken is tegenwoordig van levensbelang voor succesvolle bedrijven. Investeren in foutengevoelige verouderde spaghettisoftware brengt veel ondernemers echter in de problemen. Aanleiding voor de grondleggers van Bicto om een softwarelijn te ontwikkelen op basis van SaaS (Software as a service), werken via internet voor een vaste lage prijs per gebruiker per maand.

Dat betekent geen hoge investeringen meer, geen nieuwe hardware en servers meer nodig, geen dure consultant over de vloer voor installatie- en opleidingstrajecten, altijd en overal toegang tot alle bedrijfsinformatie via internet in een centrale database, zeer gebruiksvriendelijk en bovendien heel betaalbaar.

Naast specifieke toepassingen voor de bouw en installatie is Bicto Online Software geschikt voor alle dienstverlenende bedrijven in Nederland. Van relatie- en documentbeheer, de projectadministratie, urenverantwoording tot de facturatie. Ook online boekhouden behoort tot de mogelijkheden.

De komende tijd zal Bicto regelmatig te zien en te horen zijn om duidelijk te maken dat software ondernemers de kop niet meer hoeft te kosten. Integendeel. "Het nieuwe werken" bespaart tijd, dringt fouten en kosten terug, maakt communiceren makkelijk en verhoogt het rendement. Makkelijker, efficiënter en goedkoper werken.