Ingezonden persbericht


12

Nieuwsbrief
()

woensdag 19 mrt 2008

ERLEND ROPSTAD SUPPORTS THE NATIONAL BANK
Zojuist is bekend geworden dat Erlend Ropstad (foto) meekomt als support van The National Bank, volgende week donderdag (27 maart). Thomas Dybdahl & co nodigden hun landgenoot uit voor een speciaal solo-optreden. Voor liefhebbers van Kings Of Convenience! De allerlaatste kaarten zijn voor The National Bank zijn nu te verkrijgen.

BEN GLEIB TOEGEVOEGD BIJ THE STAND-UP CLUB
De uit LA afkomstige comedian Ben Gleib complementeert de 1e editie van The Stand-Up Club, vanavond in Rotown. Kaartjes voor deze nieuwe stand-up comedy night zijn alleen in Rotown te verkrijgen.

NIEUWE NAMEN: OCEANSIZE, CHRIS GARNEAU & MEER!
Net na het versturen van de vorige nieuwsbrief ontvingen we enkele nieuwe bevestigingen. En niet de minsten! Zo komt Oceansize langs op ma 21 april en verwelkomen we Chris Garneau op ma 28 april. Garneau is het nieuwe talent op Fargo Records, bekend van o.a. Alela Diane en Andrew Bird. De voorverkoop van deze shows is inmiddels gestart. Voor mei kunnen we The Duke Spirit op ma 26 mei melden als nieuwe toevoeging. De voorverkoop van de shows in mei start op za 29 maart.

LAATSTE KAARTEN THE WHITEST BOY ALIVE
Het gaat ontiegelijk hard met de voorverkoop van The Whitest Boy Alive! Op dit moment zijn de allerlaatste kaarten te verkrijgen bij onze voorverkoop adressen. Helaas is het niet meer mogelijk om kaarten te reserveren.

PRIJSVRAAG GRAND AVENUE
Op wo 2 april staat het Deense Grand Avenue op het programma van Rotown. We hebben 2 exemplaren te vergeven van het debuutalbum 'The Outside'. Mail het juiste antwoord op onderstaande vraag naar prijsvraag@rotown.nl en vergeet daarbij vooral je adres niet te vermelden. Succes!


- Grand Avenue tourde vorig jaar als support van een andere, grote Deense band. Welke band was dit? (Hint: Deze band speelde aan het begin van hun loopbaan al eens in Rotown)

ROTOWN HITLIST WEEK 12

1 (/3) HERCULUS AND LOVE AFFAIR - S/T (DFA/EMI)


2 (/6) CHRIS GARNEAU - Music For Tourists (Fargo/Munich)
3 (/-) WE ARE SCIENTISTS - Brain Thrust Mastery (Virgin)
4 (/1) MGMT - Oracular Spectacular (Red Ink)

5 (/-) DUFFY - Rockferry (Polydor)

6 (/2) SCOUTING FOR GIRLS - S/T (Sony/BMG)

7 (/-) FLEET FOXES - Sun Giant (Bella Union)

8 (/5) THE NATIONAL BANK - Come On Over To The Other Side (Bertus)
9 (/-) THE TEENAGERS - Reality Check (Merok)

10 (/-) DEVOTCHKA - A Mad & Faitful Telling (Anti)

The Stand-Up Club

Sinds tijden is er eindelijk weer live-comedy in Rotown! Vanavond met drie comedians waaronder Jacob Sirof (Santa Monica, USA) en Parick Laureij (Rotterdam). > woensdag 19 Maart 21:00 ¤ 7,00 (vvk alleen bij Rotown)

Alamo Race Track

Inmiddels is Alamo Race Track vaker in het buitenland te vinden dan op de Nederlandse podia. Wat een hype op YouTube wel niet teweeg kan brengen! Het Amsterdamse gezelschap keert nu echter even terug voor een exclusief rondje langs hun favoriete Nederlandse clubs. > zaterdag 22 Maart 21:00 ¤ 8,00

Finale Grote Prijs van Zuid-Holland `Singer-Songwriters`

Op deze Eerste Paasdag zijn we gastheer voor de finale van de Grote Prijs van Zuid-Holland, categorie 'Singer-Songwriter'. Evenals vorig jaar vindt deze finale gewoon 's avonds plaats en gaat het feest nadien door met DJ Okkie achter de draaitafels. > zondag 23 Maart 21:00 ¤ 5,00 (vvk alleen bij Rotown)

Hadouken!

Muzikaal maakt Hadouken! nu-rave (zoals Klaxons), gemixt met grindie (grime & indie) en Nintendo Gameboy tunes. Ze hebben nog geen volledige plaat uit, alleen een aantal singles (o.a. op het Franse Kitsuné-label) en eind vorig jaar de mixtape `Not Here To Please You`, dat uitgebracht werd op een USB-stick. Deze eerste show van hun Nederlandse tour zal een spektakel worden waar de `vuurballen` vanaf spatten! > maandag 24 Maart 21:00 ¤ 9,00

* verwacht

* 27/03 The National Bank + Erlend Ropstad
* 28/03 Helter Skelter
* 29/03 Friska Viljor
* 30/03 Lightspeed Champion
* 01/04 We Are Scientists
* 02/04 Grand Avenue
* 04/04 Loosefit `Birthday Badassness`
* 06/04 Wouter Hamel

INFO ROTOWN

Café, restaurant, poppodium Rotown
Nieuwe Binnenweg 17-19
3014 GB Rotterdam
Tel. 010 - 436 26 69
Kantoor: 010 - 436 26 42
Fax.: 010 - 436 28 81
www.rotown.nl
Met onder andere de agenda, reviews en de laatste info.

AANVANGSTIJDEN

Bij optredens begint de band rond 21:30. Dj-sets starten rond 23:00. Programma onder voorbehoud, check www.rotown.nl voor de laatste info.

VOORVERKOOP

Concerten waarvan de kaarten in de voorverkoop verkocht worden, zijn te verkrijgen bij Rotown, Velvet Music (Oude Binnenweg 121a in Rotterdam en Voldersgracht 3 in Delft) en Plato Rotterdam (Meent 116). De voorverkoop begint drie weken voor de concertdatum.

--
Gebruik deze link om je af te melden en deze link om je voorkeuren bij te werken.

powered by phplist v 2.10.2, © tincan ltd