Ingezonden persbericht



Persbericht

19 maart 2008

STUDENTENAWARDS 2008 VAN START!

Voor de zesde keer organiseert mediabedrijf Studenten.net de Studentenawards. Deze awards bestaan uit de Student of the Year verkiezing en de ludieke Studentenhuis van het Jaar verkiezing. Studenten kunnen zich vanaf vandaag opgeven voor deze verkiezingen, waarbij ze kans maken op mooie prijzen én eeuwige roem. Zoals ieder jaar worden de Studentenawards afgesloten met een spetterend finalefeest in juni.

STUDENT OF THE YEAR
Dé zoektocht naar de mannelijke en vrouwelijke student die als beste brains en beauty combineert. Studenten kunnen zich op www.studentoftheyear.nl inschrijven voor de verkiezing, door een eigen profiel online te zetten. Gedurende de verkiezing wordt de student getest op algemene kennis, maatschappelijke betrokkenheid en uiterlijke schoonheid. Thema van dit jaar is 'Glitter & Glamour'.

STUDENTENHUIS VAN HET JAAR
Tijdens deze spraakmakende verkiezing strijden studentenhuizen uit heel Nederland om de titel Studentenhuis van het Jaar. Bij de beoordeling wordt niet alleen gekeken naar het aantal online uitgebrachte stemmen, maar ook naar de kook-en schoonmaakkunsten van de studenten. Filmploegen van Studenten.net zullen onaangekondigd bij de huizen binnenvallen voor het vastleggen van het dagelijkse leven in het studentenhuis. Het thema van dit jaar is 'Eigen haard is goud waard'.

DE WINNAARS VAN VORIG JAAR

Natasja Admiraal uit Haarlem en Tezontl Rosario uit Eindhoven waren de winnaars van de Student of the Year verkiezing 2007. Zij wonnen onder andere een reis naar Kenia en een contract bij een castingbureau. De deelnemers van dit jaar staan voor de uitdaging hen voorbij te streven. Tezontl en Natasja zullen actief betrokken worden bij de jurering. Ook het Studentenhuis van het Jaar 2007, WS96 partyhuis uit Utrecht, zal een actieve rol krijgen bij de verkiezing van dit jaar. Zo zullen zij battles bedenken tijdens de finale.

STUDENTEN.NET

Organiserend bedrijf Studenten.net is een dochteronderneming van All4Students BV en vertegenwoordigt sinds 1998 de grootste online studentencommunity van Nederland. Momenteel heeft Studenten.net ruim 220.000 leden. Moederbedrijf All4Students is uitgever van bepalende internettitels gericht op studenten aan HBO en universitaire onderwijsinstellingen in Nederland. Voorbeelden hiervan zijn Studenten.net, Studentenbaan.nl en Studentenkamers.nl. Op deze sites kunnen studenten onder meer terecht voor bijbanen, stages, informatie over hun studie, carrière en vrije tijd.

0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0