Ingezonden persbericht

SmartLine Inc. wijzigt naam in DeviceLock Inc.

Bedrijf brengt imago op één lijn met merk DeviceLock® endpoint security software

Rotterdam, 20 maart 2008 - SmartLine Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van endpoint device beveiligingscontrole, kondigt vandaag aan dat het zijn naam heeft veranderd in DeviceLock Inc.

Deze wijziging weerspiegelt de strategische focus van het bedrijf op de ontwikkeling en marketing van het vlaggenschip DeviceLock®, het softwareproduct voor endpoint security. De naamsverandering geeft ook de commitment van de softwareontwikkelaar weer voor het leveren van de beste oplossingen voor toegangspoortcontrole en het voorkomen van het lekken van data. "De productnaam DeviceLock heeft ons geholpen bij de erkenning in de markt omdat het zo goed aangeeft wat wij precies doen. Met meer dan 55.000 bedrijven over de hele wereld als klant, die de DeviceLock-software gebruiken om meer dan 3 miljoen computers te beveiligen tegen ongeoorloofd gebruik van verwijderbare apparaten en het plaatselijk lekken van gegevens, is het handelsmerk DeviceLock® echt een wereldwijd erkend merk geworden", aldus Ashot Oganesyan, oprichter en CTO van DeviceLock. "Wij veranderen de naam om voort te bouwen op dit momentum. Wij denken dat de naamsverandering van ons bedrijf dat feit perfect benadrukt. Bovendien geeft het naar de markt het signaal af van onze toewijding om DeviceLock verder te ontwikkelen tot een allesomvattend platform ter voorkoming van het lekken van gegevens. Wij zullen de mogelijkheden en de beveiligingsprestaties van de DeviceLock blijven ontwikkelen, voortbouwend op onze unieke serie technologieën voor apparaatbeheer en intelligente gegevensverwerking waarvoor patenten zijn aangevraagd. We staan bovendien open voor het aangaan van strategische technologische samenwerkingsverbanden met andere leveranciers van informatiebeveiliging wanneer deze samenwerking de klanteneisen en de time-to-market ten goede komen."

Over DeviceLock Software
DeviceLock biedt een allesomvattend centraal beheerplatform dat volledig is geïntegreerd met Microsoft Active Directory® en ondersteuning voor Windows NT/2000/XP/2003/2008/Vista. Het stelt organisaties van uiteenlopende omvang en in verschillende branches in staat de toegang van alle eindgebruikers tot alle soorten apparaten en lokale poorten op pc's, inclusief mobiele apparaten op basis van Windows Mobile® en Palm® OS, lokale, netwerk- en virtuele printers nauwkeurig te regelen, online te controleren, vast te leggen in schaduwkopieën, te registreren en te analyseren. Bovendien is het mogelijk automatisch de acties van hardware-keyloggers te blokkeren. Om bedrijfsgegevens op verwijderbare opslagapparaten te beveiligen integreert DeviceLock met toonaangevende encryptieproducten van PGP, Lexar en TrueCrypt.

Testen en beeldmateriaal
U kunt DeviceLock downloaden en testen via http://www.devicelock.com/dl/download.html of een mail sturen naar smartline@sterkwerk.nl, ook voor beeldmateriaal en verdere informatie.

Over DeviceLock Inc.
Sinds de oprichting in 1996 als SmartLine Inc. levert DeviceLock Inc. de DeviceLock endpoint security software aan organisaties die vertrouwen op Microsoft-technologieën. Het product DeviceLock is momenteel geïnstalleerd op meer dan 3 miljoen computers bij meer dan 55.000 organisaties over de hele wereld, waaronder financiële instellingen, telecommunicatiebedrijven, nationale en regionale overheidsinstanties, geheime militaire netwerken en onderwijsinstellingen. DeviceLock Inc. is een internationale organisatie met kantoren in San Ramon (Californië, VS), Londen (UK), Ratingen (Duitsland), Moskou (Rusland) en Milaan (Italië).

COPYRIGHT ©2008 DeviceLock Inc. Alle rechten voorbehouden. DeviceLock® en het DeviceLock-logo zijn geregistreerde handelsmerken van DeviceLock Inc. Palm® is een handelsmerk van Palm Inc. Windows Mobile®, Windows Vista® en Active Directory® zijn handelsmerken van Microsoft Corporation, geregistreerd in de VS en andere landen. Alle overige productnamen, servicemerken en handelsmerken die hierin worden genoemd zijn handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren. Bezoek voor meer informatie de website van DeviceLock op www.devicelock.com