Ingezonden persbericht


Tanja Jess maakt finalenummers Dancing Queen bekend

Naarden, 20 maart 2008 | Vanmorgen heeft Tanja Jess, de stem van Sky Radio 101 FM, de nummers bekend gemaakt waarop de laatste drie kandidaten van het tv-programma Dancing Queen (SBS 6) gaan dansen. De winnende songs zijn gekozen door luisteraars van Sky Radio 101 FM.

De finalenummers voor de kandidaten van het SBS 6-programma Dancing Queen zijn bekend. In het bijzijn van de kandidaten Ingrid en Nana maakte Tanja Jess bekend welke nummers gekozen zijn door Sky Radio-luisteraars. De afgelopen periode konden luisteraars via skyradio.nl een stem uitbrengen op welk nummer hun favoriet in de finale van Dancing Queen moet dansen.

De finalenummers zijn als volgt:

Ingrid | 'Bleeding Love' van Leona Lewis
Nana | 'Apologize' van Timbaland
Iris | 'Take it Easy' van Mika

Bovenstaande nummers zijn natuurlijk op Sky Radio 101 FM te horen. Zaterdag 22 maart wordt bekend welke twee kandidaten door gaan naar de finale.

Tanja Jess: "Ik zou zelf ook graag willen weten op welk nummer ik mijn finale zou moeten dansen. Het moet natuurlijk wel een lekker nummer zijn waar je een goed gevoel bij hebt en wat je raakt, maar dat is de Sky Radio-luisteraars wel toevertrouwd."

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland met 'meer muziek, meer variatie'. Zonder dj's maar met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobile streaming, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne.

Noot voor de redactie -