Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Wereldprimeur: Dixons eerste aanbieder van snelste Casio camera ter wereld

's-Hertogenbosch, 20 maart 2008

Dixons heeft 'm. Als eerste. De snelste camera (60 beelden per seconde) op de markt is vanaf aanstaande zaterdag 22 maart exclusief verkrijgbaar in alle Dixons-filialen én via www.dixons.nl. De Casio EXILIM Pro EX-F1 is ondermeer uitgerust met 's werelds snelste burst-shooting voor stilstaande beelden of high-speed filmopname.

Dixons staat erom bekend populaire vrijetijdselektronica bereikbaar te maken voor een breed publiek, zowel fysiek als online. Door als eerste deze nieuwe generatie in digitale fotografie aan te bieden maakt de retailer, die in de 170 Dixons-filialen jaarlijks bijna 30 miljoen bezoekers ontvangt, het assortiment nog actueler.

Te snel voor het menselijk oog
De EXILIM Pro EX-F1 kan een high-speed filmopname maken van een beweging die te snel is voor het menselijk oog. En met behulp van de burst-modus voor stilstaande beelden kan elke beweging met 60 foto's per seconde worden vastgelegd in gedetailleerde 6 megapixels opnamen. Filmen met de EX-F1 is mogelijk in Full HD (1080i) en een HDMI aansluiting zorgt voor de uitwisseling van ongecomprimeerde videosignalen.

Dixons actuele multimediaketen
Dixons is de grootste multimediaketen van Nederland waar consumenten terecht kunnen voor het nieuwste op het gebied van vrijetijdselektronica. Deskundigheid, service en klantvriendelijkheid staan centraal in het beleid. Het assortiment bestaat voornamelijk uit A-merken en wordt aangeboden in 170 filialen. Daarnaast kunnen klanten voor het assortiment ook op internet terecht bij www.dixons.nl.