Gemeente Heerlen

Heerlen, 17 maart 2008

Weer nieuw bedrijf op Avantis

IBC betrekt nieuwe huisvesting in WTC Heerlen-Aachen

Sinds begin deze maand is IBC Business Consulting gehuisvest in het World Trade Center Heerlen-Aachen op bedrijventerrein Avantis. "We gingen 10 jaar gelden weg uit Heerlen en komen nu terug naar Parkstad", zo verwoordt Eric Schlösser, directeur van IBC. "Het voelt dan ook als thuiskomen, want de IBC-roots liggen hier." Naast Heerlen is IBC gevestigd in Rotterdam en Amsterdam.

Wethouder Riet de Wit is verheugd met de komst van alweer een nieuw bedrijf op bedrijventerrein Avantis. "Na de komst van Cap Gemini, onderzoeksinstituut FESTpv en de uitbreiding van Solland Solar mag bedrijventerrein Avantis zich verheugen op een toenemende belangstelling. Dat is niet alleen goed voor het bedrijventerrein maar ook voor Heerlen en Parkstad Limburg. Ik ben dan ook blij dat IBC Heerlen als thuishaven heeft gekozen."

IBC Business Consulting heeft via Venlo en Sittard nu vaste voet gevonden in Parkstad Limburg. Op een strategische plaats als werkgebied, maar vooral ook op een locatie die zich de komende tien jaar verrassend zal gaan ontwikkelen. "Met de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Heerlen zijn we op de toonaangevende locaties van Nederland gevestigd, waarbij elke regio haar specifieke karakter heeft" vult Ernst Daemen, eveneens directeur van IBC, aan. "In de afgelopen tien jaar hebben we in Nederland uiteenlopende projecten succesvol gerealiseerd. Binnen Parkstad Limburg zijn wij de laatste tijd zichtbaar in de weer met projecten rondom Roda JC, DSM, de ParkstadPas en niet te vergeten de Dag van het MKB. Projecten waar onze meer dan honderd medewerkers samen de handen voor uit de mouwen steken."

Het nieuwe adres luidt: IBC Business Consulting, WTC Heerlen-Aachen, Vogt 21, 6422 PK Heerlen, www.ibcnet.nl

IBC Business Consulting
Eric Schlösser, 06-20035295 / Ernst Daemen, 06-21595259 Algemeen telefoonnummer (088) 5445010
e-mail: officemanagement@ibcnet.nl

Gemeente Heerlen, Afdeling Communicatie
Francine Pelzers, 045-5604365
Algemeen persnummer: (045) 5604070
Persnummer buiten kantooruren: 06 - 30731041
e-mail: persvoorlichting@heerlen.nl