NCRV

Knowing Me Knowing You

Harm Edens test mensen van Zomerhitte

Vrijdag 21 maart 2008

20.25 uur, Nederland 3

Sophie Hilbrand, Monique van de Ven, Waldemar Torenstra en Edwin de Vries

Vrijdag 21 maart zijn makers en hoofdrolspelers van de nieuwe Nederlandse speelfilm Zomerhitte te gast in de spelshow Knowing Me Knowing You.

In vier vragenrondes stelt Edens prikkelende vragen over persoonlijke details, die alleen collegaâs kunnen weten of zouden moeten weten. In deze aflevering is echter iets bijzonders aan de hand: Sophie Hilbrand, Monique van de Ven, Waldemar Torenstra en Edwin de Vries zijn niet alleen collegaâs, maar vormen in het dagelijks leven twee liefdesduoâs! Dat zorgt ervoor dat de kandidaten nóg meer van elkaar weten en over elkaar kwijt kunnen. De BN-ers geven zich bloot over de meest uiteenlopende onderwerpen; van angsten en fobieën tot enorme flaters en kleine leugens.

Hoe bijgelovig is Monique van de Ven en wat heeft Edwin de Vries tegen vleermuizen? Wie werd het jongst ontmaagd en wat heeft Sophie Hilbrand met jongens met staarten? Hoe zien Edwin en Waldemar eruit in zwembroek en wat wordt er geschoren? Het wordt allemaal duidelijk in deze aflevering van de vrolijke NCRV-spelshow Knowing Me Knowing You.