Rechtbank Breda


Uitspraken zaak rond loverboys en drugssmokkel

Vrijdag 21 maart om 14.00 uur zal de rechtbank Breda uitspraak doen in de strafzaak tegen zeven verdachten (loverboys, drugssmokkel) i.v.m. de Tilburgse vrouw die in de Dominicaanse Republiek een straf uitzit voor drugssmokkel. Deze uitspraak zal plaatsvinden in zittingzaal 1 van de rechtbank, locatie Sluissingel.

Film- en geluidsopnamen van de uitspraak zijn mogelijk. Hiervoor dient de pers zich uiterlijk donderdag 20 maart om 15.00 uur aan te melden. In verband met de beperkte ruimte in de zittingszaal zal bij meerdere aanmeldingen voor opnamen een poolregeling moeten worden afgesproken.
Er mogen geen opnamen worden gemaakt van de verdachten.

In het publieke gedeelte van het gebouw is filmen, fotograferen en het maken van geluidsopnamen verboden. Voor eventuele interviews met bij de zaak betrokkenen zijn op aanvraag aparte ruimtes beschikbaar. Twee perskamers zijn als werkruimten beschikbaar.

Meer informatie en aanmeldingen: rechtbank Breda, Communicatie, Eefje van den Broek of Irene Verspeek, tel. 076-5311797, e-mail communicatie.breda@rechtspraak.nl.

Zie voor de regels t.a.v. media in gerechten ook de Persrichtlijn gerechten 2003.

Bron: Rechtbank Breda
Datum actualiteit: 19 maart 2008 Naar boven