Rechtbank Zutphen


Veel kleur, vorm en harmonie in nieuwe expositie

Van 13 maart tot 23 april 2008 exposeert de Vaassense kunstenaar Evert de Boer in de rechtbank. Kleur, vorm en harmonie zijn daarbij belangrijk. Vanuit dit gedachtengoed schildert hij vooral stillevens, planten, bloemen, dieren, landschappen en gebouwen of combinaties daarvan.

Van 13 maart tot 23 april 2008 exposeert de Vaassense kunstenaar Evert de Boer in de rechtbank Zutphen. In zijn vrije tijd is Evert de Boer veel in de natuur te vinden. Ook de menselijke natuur en cultuur mogen rekenen op zijn warme belangstelling.

Zijn inspiratiebron bij het schilderen ligt dan ook in de dingen die daarmee samenhangen. Kleur, vorm en harmonie zijn daarbij belangrijk.

Vanuit dit gedachtegoed schildert hij vooral stillevens, planten, bloemen, dieren, landschappen en gebouwen of combinaties daarvan. Ook het schilderen van portretten heeft zijn hart.

De expositie, waar een groot aantal schilderijen in acryl en aquarellen te zien is, is tijdens kantooruren te bezichtigen in de hal en de loopbrug van de rechtbank. Ook tijdens de openstelling van "Zutphen op Zondag" op 6 april a.s. is deze expositie nog te bewonderen.

Bron: Rechtbank Zutphen
Datum actualiteit: 21 maart 2008 Naar boven