Landschap Noord-Holland


Persbericht

Castricum, 21 maart 2008

Lever uw oude mobieltje in voor natuurbehoud

170 inzamelpunten in Noord-Holland

Landschap Noord-Holland en GP Groot roepen u op om uw oude mobiele telefoon in te leveren bij één van de inmiddels 170 inzamelpunten die de provincie Noord-Holland rijk is. In deze boxen kunt u ook uw lege inktcartridges kwijt. Samen werken wij aan een beter milieu. En u kunt helpen!

Uit onderzoek is gebleken dat Europeanen gemiddeld amper twee jaar met hun mobiele telefoon doen. Daarna wil men een nieuwer model met meer mogelijkheden en verdwijnt de oude telefoon veelal in de kast. En dat is jammer. Laat ons de oude mobiele telefoons recyclen en de opbrengst investeren in de natuur dichtbij.

GP Groot draagt zorg voor de recycling van de telefoon en zet zich zo belangeloos in voor een beter milieu. De netto-opbrengst komt geheel ten goede aan Landschap Noord-Holland. De stichting investeert de inkomsten in ons Noord-Hollandse landschap. Het Landschap beschermt natuur en landschap door aankoop, beheer en ontwikkeling van natuurgebieden. Zij wordt ondermeer gesteund door 4.400 vrijwilligers en 40.000 Beschermers.

Kijk voor een inzamelpunt bij u in de buurt op www.landschapnoordholland.nl. Wilt u als ondernemer meedoen aan deze actie? Bestel dan een inzamelbox op www.inzamelbox.nl.