Amerikaans horlogemerk hot in Europa


Invicta Watches bewerkt op eigen wijze Europese markt

AMSTERDAM, 20080321 -- Op zaterdag 15 maart vond de aftrap plaats van de grootschalige introductie van Invicta Watch in Europa. Vanuit heel Europa reisden de importeurs af naar Amsterdam om kennis te maken met het merk en haar nieuwe collectie. Dit gebeurde op het `Invicta World Event 2008'. Invicta staat in Amerika te boek als The Rebel Brand. Het merk wordt geroemd om de prachtige, eigenzinnige ontwerpen en de solide kwaliteit. Amerikaanse horloges van Europese kwaliteit: de mechanische modellen zijn voorzien van Zwitserse uurwerken.

Invicta Event 2008
In the Amsterdam Convention Factory gaf de 32 jaar jonge CEO Eyal Lalo de aftrap voor het groots opgezette `Invicta World Event 2008'. Een driedaags event waarin het internationale gezelschap kennis maakte met de managing directors van Invicta Europe, Wim en Ronald van Buul. En natuurlijk met het merk Invicta. Tijdens een wervelende openingsshow, een heuse explosie van dans, styling en muziek, liet het merk zien wat de `World of Invicta' inhoud. (Zie bijgaande foto's) Momenteel heeft Invicta distributie in 17 Europese landen.

Naast de nieuwe collectie heeft Invicta dit event ook gebruikt voor de première van een nieuwe Shop-in-Shop systeem. (zie foto) Door middel van dit systeem, dat qua maatvoering aangepast wordt aan de wensen van de juwelier, kunnen dealers hun collectie optimaal presenteren. De eerste shops worden binnenkort geopend in New York en Las Vegas. Er zijn ook al enkele units verkocht aan Nederlandse Invicta dealers.

Model: Russian Diver Akula
Om een indruk te geven van de vooruitstrevende modellen binnen de collectie 2008, lichten we hier een zeer speciaal model uit. Het betreft de Russian Diver Akula. Deze naar een beroemde Russische onderzeeër genoemde collectie blinkt uit in formaat, afwerking en pasvorm. Natuurlijk is dit model afgewerkt volgens de hoogste standaards, met een ultrahelder saffierglas en een schokvrij Zwitsers quartzwerk. Invicta begrijpt heel goed dat een horloge tegenwoordig niet alleen meer een tijdgever is maar steeds meer een modeaccessoire met tijdfunctie.

1,5 miljoen nieuwe horloges
Het hoofdkantoor van Invicta Watch is gevestigd in Miami, Florida. Vanaf 1991 staat Invicta Watch onder leiding van Eyal Lalo die er in Amerika een indrukwekkende successtory van heeft gemaakt. De horloges van Invicta hebben een rijke historie die teruggaat tot 1837. Vanaf 1994 is de ontwikkeling van het merk in een stroomversnelling geraakt. Met een jaarproductie van 1,5 miljoen horloges in 2007, kan de horlogewereld niet meer om dit "oude-jonge" merk heen.

Op bijgaande foto ziet u de Amerikaanse en Europese directie voor het nieuwe Shop-in-Shop systeem. Eén ding hebben zij gemeen, het zijn alle drie gepassioneerde horlogeliefhebbers.

Invicta, a watchlovers' watch!

Foto
Vlnr: Dhr. Ronald van Buul Managing Director Invicta Europe, Eyal Lalo CEO Invicta Watch,
Dhr. Wim van Buul Managing Director Invicta Europe.

Foto Invicta watch
Invicta Russian Diver Akula, winkelverkoopprijs ¤ 975.00 Voor verkoopadressen 073-5995660