Theater de Uitstek


Persbericht

Theater de Uitstek
29 februari 2008

Rock4 presents Queen

A Night at the Opera

Zaterdag 22 maart 2008, 20.15 uur
E 15.- / E 13.50 / E 12.50

A-capella theaterconcert / stamgastvoorstelling
Rock4 presents Queen

A Night at the Opera

Doen wat velen voor onmogelijk houden; het vertolken van het meest legendarische album van de rockband Queen, "A night at the opera". Vocal quartet Rock4 gaat deze uitdaging aan en interpreteert dit meesterwerk op geheel eigen, sublieme wijze.

De vier Maastrichtse zangers vergaarden de afgelopen twee jaar internationale roem met hun vernieuwende a capella show "Pure" en traden op in onder andere Berlijn, München, Barcelona, Wenen en Genève. Prachtige arrangementen en intense zang, de handelsmerken van de groep, hebben ervoor gezorgd dat Rock4 is uitgegroeid tot een topact, die als geen ander een brug weet te slaan tussen rockmuziek en theater.

De tweede theatershow van Rock4, "A night at the opera", staat geheel in het teken van Queen. Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende nummers van de Engelse band, zoals "Killer queen", "Innuendo", "You take my breath away", "Don't stop me now" en "Under pressure". Na de pauze is het dan tijd voor de integrale uitvoering van "A night at the opera", met als sluitstuk een gewaagde uitvoering van de klassieker onder de klassiekers, "Bohemian rhapsody". Queen, gezongen door de prachtige stemmen van Rock4. Klassiek, rock, pop en a capella met elkaar verenigd. Een lust voor het oor. ".het lijkt soms wel alsof Mercury de nummers heeft geschreven voor Rock4. Een klasse show kortom en boeiend tot de laatste uithaal." Eindhovens Dagblad "Dit vocale kwartet beschikt over stemmen die elkaar perfect aanvullen zanger Devens bespeelt met gemak alle regionen en de groep is in staat de originele versies met een eigen intensiteit recht te doen." Brabants Dagblad Fotografie: geen naamsvermelding noodzakelijk

Meer informatie bij Theater de Uitstek, Arpa Telimi, tel: 078-6194508 of publiciteit@uitstek.nl

Theater de Uitstek
Norderstedtplein 10
3332 GK Zwijndrecht
078 - 619 43 33
www.uitstek.nl

---- --