Politie Midden- en West Brabant

Persbericht district Bergen op Zoom 22/3

BERGEN OP ZOOM, 22 maart 2008

Vrouw trekt haar uit hoofd schoonzus

PUTTE: De politie heeft vannacht, de nacht van vrijdag op zaterdag, een 34-jarige vrouw aangehouden ter zake huiselijk geweld. Er werd aangifte gedaan door een 45-jarige vrouw uit Capellen. Ze verklaarde door de vrouw van haar broer te zijn mishandeld. De verdachte had onder meer bij haar twee grote plukken haar uit haar hoofd getrokken, hetgeen erg pijnlijk was.

Het slachtoffer verklaarde dat zij vrijdagavond door haar broer gebeld was omdat hij ernstige relatieproblemen had, hij vroeg haar om langs te komen. Daar gearriveerd weerd zij diredt door haar schoonzus aangevlogen. Ze pakte met haar rechterhand haar bij haar hoofd vast. Het slachtoffer heeft lange haren tot over haar schouder. Ze voelde dat de vrouw met een enorme kracht aan haar haar rukte. Hierbij trok haar schoonzus een hand vol haar met wortel en al uit haar hoofd. Ze schreeuwde daarbij allerlei verwensingen. Hierop trok de agressieve vrouw nog een pluk haar van het hoofd van de 45-jarige aangeefster, Ze slaagde erin zich los te maken en verliet daarop de woning. De politie heeft de verdachte aangehouden. Zij gaf de mishandeling toe, ze was onder invloed van wodka.

Twee rijders onder invloed aangehouden

FIJNAART: Vrijdagavond is op de Kadedijk een 37-jarige man uit Klundert betrapt op het rijden onder invloed. De automobilist blies 475 ugl. Hij moest zijn rijbewijs vanwege recidivie inleveren. De man was betrokken bij een aanrijding materieel. Hij reed over de Voorstraat komende uit de richting van de Korte Kerkstraat. Hij verleende op de T kruising geen voorrang aan de voor hem van rechts komende auto, bestuurd door een 21-jarige man uit Zevenbergen, waardoor een aanrijding ontstond.

ROOSENDAAL: Vrijdagavond werd omstreeks 21.00 uur op de Gewenten een 20-jarige Roosendaler, een beginnend bestuurder (korter dan vijf jaar een rijbewijs) betrapt op het rijden onder invloed. De jonge automobilist blies 475 ugl en moest daarom zijn rijbewijs inleveren. Hij had naar eigen zeggen zes biertjes gedronken voordat hij achter het stuur was gekropen.

Auteur: Willem van Hooijdonk