Nationale Primeur op Noord-Hollandse Creatieve Beurs


Paas Kreafestatie 2008 in teken van komend voorjaar met vele noviteiten

DE RIJP, 20080312 -- Zaterdag 22 maart 2008 vindt in De Rijp bij Creatief Centrum Nederland de creatiefste beurs van het land plaats. Deze editie wordt gekenmerkt door vele primeurs. Om de creatieve consument ten dienste te zijn organiseert Creatief Centrum Nederland regelmatig noviteiten-beurzen. Op deze manier wordt de consument geholpen om een weloverwogen keus te maken uit het overweldigende aanbod van nieuwe creatieve materialen.

Met de Paas Kreafestatie kan men kennis maken met de nieuwste materialen uitgebracht door Marianne Design. Zo is daar de Star Collection, een serie van twee mallen met eindeloze mogelijkheden en voor de kaartenma(a)k(st)er een uitdaging bij het zelf ontwerpen. De Suzy Stencils, sjablonen met sierlijk ontwerp en ongetwijfeld zeer gewild. Home Sweet Home, de stencils om verschillende soorten kaarten te maken waar huizen centraal in staan. Tenslotte zijn daar de Text Stencils, kaarten met teksten voor elke gelegenheid zijn hiermee simpel te vervaardigen.
Uit de serie Circle of Life wordt de nieuwe lijn gepresenteerd genaamd Just Married en uit de Classics Collection is er de lijn Emily.
Voor de scrappers is er met de Paas Kreafestatie speciaal ruimte gereserveerd voor het volgen van een aantal mini-workshopjes. Met deze workshops wordt natuurlijk gewerkt met de allernieuwste materialen. Deelname geschiedt op volgorde van binnenkomst.

De grote primeur op deze dag ligt echter op schilder-gebied. Bij Creatief Centrum Nederland wordt deze dag door het HDP Schilder Center van Annemiek de Groot voor het eerst in Nederland gepresenteerd de productlijn van de Amerikaanse paint-artist Gary Jenkins. Heel bekend vanwege zijn wekelijks programma op TV.

De Paas Kreafestatie 2008 vindt plaats in het zeer ruime pand van Creatief Centrum Nederland aan de Volger 25 in het landelijke De Rijp in Noord-Holland. Openingstijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur. De toegang, parkeren en koffie/thee zijn gratis.

Meer informatie is te vinden op www.ccnevents.org of tel. 0299 679717