Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 21 maart 2008

URBNN ONTRAFELT DUBIEUZE FILMPJES VAN SCHEME 015

Op zondag 23 maart gaat URBNN op onderzoek uit in Delft, bij de rapgroep Scheme 015. De afgelopen twee weken verschenen dubieuze filmpjes op de videowebsite YouTube. Verschillende media doken er op en probeerde te achterhalen wie er nu eigenlijk achter de filmpjes zitten. Zarayda besloot af te reizen naar Delft om er achter te komen wat de betrokkenheid van Scheme 015 nu daadwerkelijk is. Dit ontaarde in een onthullende en nu al spraakmakende reportage. URBNN is iedere zondag van 23.50 uur tot 00.25 uur te zien bij BNN op 3.

In deze uitzending zijn 'All Eyez On' mr. Probz. De rapper/zanger uit Zoetermeer neemt ons mee naar plekken die belangrijk zijn geweest voor hem en vertelt hoe hij een nieuwe wending heeft gegeven aan zijn leven.

URBNN is verder on stage en backstage in Paradiso waar The Opposites, Flinke Namen en Dio hun Op Volle Toeren tour aftrapten. The Cool Kids waren in Nederland en Zarayda had een interview met de mannen en ging met hen 'back to the eighties'. Rotjoch was deze keer te gast bij het succesvolle feest Girls Love DJ's in de Hotel Arena te Amsterdam. En Stephen Evenblij, acteur uit onder andere Voetbal Vrouwen, laat aanstaande zondag zijn favoriete Tip Top 3 horen.

Voor meer informatie en beeld: BNN Communicatie,
Monique Rütter, tel: 035-6268913, monique.rutter@bnn.nl