RTL Group

Jensen ontvangt winnares 'America's Next Top Model' exclusief in zijn show

Na de spannende finale van Americas Next Top Model bij RTL 5 op maandag 24 maart, neemt op dezelfde avond de winnares plaats op de veelbesproken rode bank van JENSEN!. Twaalf weken lang hebben honderdduizenden fans in spanning gezeten. Wie wordt de winnares van alweer het achtste seizoen van dit populaire programma, waarvan op maandag 31 maart de Nederlandse versie bij dezelfde zender van start gaat.

Is het de blonde, stoere Renee, de exotische Jaslene of Natasha die met haar volle lippen de felbegeerde titel in de wacht weet te slepen? Die vraag blijft nog even onbeantwoord. Maar één ding is zeker: de winnares is nog diezelfde avond exclusief te gast bij JENSEN!. Robert gaat deze nieuwe ster aan het modellenfirmament uitgebreid interviewen over haar nieuwe titel, haar relatie tot de andere kandidaten, haar beginnende carrière en haar verstandhouding met supermodel en presentatrice Tyra Banks.

Uitzending: maandag 24 maart, tussen 22.30 uur en 23.00 uur bij RTL 5.

Website: JENSEN!
Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eva Peters, In- & Externe Communicatie RTL Nederland via tel. 035 - 6718971 of eva.peters@rtl.nl