Politie Haaglanden

Persberichten 24 maart

Haaglanden, 24-03-2008

Ruzie in het verkeer

Den Haag Een ruzie in het verkeer leidde zondag 23 maart om 13.20 uur tot politiebemoeienis. Een 36-jarige automobilist meldde de politie dat hij op de Wippolderlaan was bedreigd door een bestuurder van een andere auto. Op het moment dat de politie ter plaatse kwam, zagen de agenten dat een van de inzittenden met een honkbalknuppel in zijn handen stond. De politie hield een 33-jarige Hagenaar en zijn zoon (leeftijd onbekend) aan op verdeming van bedreiging danwel mishandeling van de 36-jarige Hagenaar. De politie onderzoekt wat er exact heeft plaats gevonden.

Auto total loss

Wassenaar Een 32-jarige automobilist uit Zoetermeer kwam maandag 24 maart om 04.00 uur met de schrik vrij. De man botste met zijn auto op de Landscheidingsweg tegen een lantaarnpaal. Zijn auto raakte daarbij total loss. De man had wonderwel geen enkel letsel. Een takelwagen takelde het wrak naar een garage.

Explosief oorzaak ontploffing café

Delft Uit het door de technische recherche ingestelde onderzoek in het café aan de Multatuliweg is vastgesteld dat de ontploffing het gevolg is geweest van een explosief dat in het pand tot ontploffing is gebracht. Een rechecheteam doet onderzoek naar de zaak.

Te diep in het glaasje

Zoetermeer Een 27-jarige automobilist uit Den Haag botste maandag 24 maart om 06.00 uur op de Van der Hagenstraat frontaal met zijn auto op een lantaarnpaal. Politieagenten die een onderzoek instelden roken dat de man had gedronken. De verdachte werd met enige letsel vervoerd naar een ziekenhuis. Daar werd ook van de man een bloedproef afgenomen. Zijn rijbwijs werd ingevorderd.